شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

خوراک ماهی هندی | طرز تهیه خوراک ماهی هندی


مواد لازم خوراک ماهی هندی

فیله ماهی 900 گرم
آب لیمو ¼ پیمانه
نمک ¼1 قاشق چایخوری
سیر له شده 2 حبه
زنجبیل تازه خرده شده 4 قاشق چایخوری
شیر نارگیل شیرین نشده 1پیمانه
تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده  ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1عدد
گوجه فرنگی خرد شده  1 عدد
فلفل چیلی 3 عدد
آب ¾ پیمانه


خوراک ماهی هندی | طرز تهیه خوراک ماهی هندی

طرز تهیه خوراک ماهی هندی

    در یک ظرف شیشه ای یا استیل، ½قاشق چایخوری آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس فیله ماهی بدون استخوان را که در قطعات 2 سانتی خرد کرده اید، به آن اضافه کنید. اجازه دهید ماهی حداقل 10 دقیقه در آب لیمو بماند تا کاملاً مزه دار شود.
    سیر، زنجفیل، شیر نارگیل، تخم گشنیز، زیره، شکر قهوه ای، فلفل سیاه و زردچوبه را در مخلوط کن پوره کنید.
    روغن را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید؛ بپزید، هر از گاهی آن را هم بزنید تا طلایی شود حدود 5 دقیقه.
    گوجه فرنگی را اضافه کرده و بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا زمانی که نرم شود، حدود 5 دقیقه.
    مخلوط نارگیل، فلفل چیلی، آب و باقی نمک را اضافه کرده و بگذارید آهسته بجوشد و پی در پی هم بزنید.
    در انتها ماهی و 1 قاشق غذاخوری از آبلیمویی که ماهی را در آن خوابانده اید، را اضافه کنید. آن را آهسته بجوشانید تا زمانی که ماهی بپزد، 1 تا 2 دقیقه.
    این غذا را می توانید با نان میل کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد خوراک ماهی هندی

خوراک ماهی هندی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
خوراک ماهی هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خوراک ماهی هندی ، طرز تهیه خوراک ماهی هندی