پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی فنجانی کره ی بادام زمینی - طرز تهیه کاپ کیک کره ی بادام زمینی | ایران کوک
مواد لازم
- آرد الک شده 1 و 1/4 لیوان
- کره 200گرم
- شکر قهوه ای نصف لیوان
- وانیل 2 قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- شکر نصف لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- کره ی بادام زمینی نصف لیوان
- شیر 2 قاشق غذاخوری
- شکلات های دایره ای به تعداد
کاپ کیک کره ی بادام زمینی
طرز تهیه: ابتدا قبل از شروع به آشپزی فر خود را تا دمای 190 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
جوش شیرین، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
کره، شکر و کره ی بادام زمینی را در یک کاسه ریخته و با کمک یک همزن مخلوط کنید.
تخم مرغ، وانیل و شیر را به محتویات کاسه اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
مخلوط آردی را در چند مرحله به محتویات کاسه اضافه کنید، تا حالت یکنواخت و خمیری ایجاد شود.
به کمک قاشق از خمیر برداشته و گلوله های خمیری درست کنید و در داخل قالبها قرار دهید.
قالبها را به مدت 8 دقیقه در داخل فر با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 دجه ی سانتی گراد قرار دهید.سپس شیرینی ها را بیرون آورده و شکلات ها را در داخل آن فرو کنید و سپس دوباره به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
شیرینی ها آماده اند، می توانید با چای از عزیزانتان پذیرایی کنید!
- برای: 15 نفر
- حاضر است در : 40 دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, جوش شیرین, شکر, شکلات, شیر, کره, کره بادام زمینی, وانیل