چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

گراتین اسفناج


گراتین اسفناج

● مواد لازم:
▪ کره: یک قاشق مرباخوری
▪ اسفناج خرد شده: یک کیلوگرم
▪ پنیر پارمیزان رنده شده: یک پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ پودر جوزهندی: نصف قاشق مرباخوری
▪ خرده نان تست تازه: …

مواد لازم:

کره:

یک قاشق مرباخوری

اسفناج خرد شده:

یک کیلوگرم

پنیر پارمیزان رنده شده:

یک پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

پودر جوزهندی:

نصف قاشق مرباخوری

خرده نان تست تازه:

نصف پیمانه

خامه:

۲ و نیم پیمانه

طرز تهیه:

ظرف پیرکس را با کره چرب کنید. اسفناج را که از قبل پخته و آب آن گرفته شده است روی حرارت ملایم قرار دهید. پنیر، نمک، فلفل ، جوزهندی و خامه را اضافه کنید. پس از ذوب شدن پنیر، مواد را به ظرف انتقال دهید و خرده نان را روی آن بپاشید.

قبل از سرو کردن، ظرف را به مدت ۵ یا ۶ دقیقه در گریل قرار دهید تا روی آن طلایی و ترد شود.



همچنین مشاهده کنید