چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
گراتین اسفناج
مواد لازم:
کره:
یک قاشق مرباخوری
اسفناج خرد شده:
یک کیلوگرم
پنیر پارمیزان رنده شده:
یک پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
پودر جوزهندی:
نصف قاشق مرباخوری
خرده نان تست تازه:
نصف پیمانه
خامه:
۲ و نیم پیمانه
طرز تهیه:
ظرف پیرکس را با کره چرب کنید. اسفناج را که از قبل پخته و آب آن گرفته شده است روی حرارت ملایم قرار دهید. پنیر، نمک، فلفل ، جوزهندی و خامه را اضافه کنید. پس از ذوب شدن پنیر، مواد را به ظرف انتقال دهید و خرده نان را روی آن بپاشید.
قبل از سرو کردن، ظرف را به مدت ۵ یا ۶ دقیقه در گریل قرار دهید تا روی آن طلایی و ترد شود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران احمد وحیدی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم حج تمتع سلامت تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی ارز دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا مالیات چین بازار خودرو
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن قهوه بارداری خواب سلامت روان چاقی