چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
طرز تهیه فاهیتای مرغ | غذای سالم با مرغ | ایران کوک
مواد لازم برای تهیه فاهیتای مرغ
فلفل دلمه ای 2 عدد . پیاز 1 عدد . روغن زیتون یا روغن گیاهی 1 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ 3 تا 4 عدد . گشنیز تازه 1 دسته . دانه ی زیره 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه طعم دار 1 قاشق سوپخوری . رب گوجه (پوره گوجه ) 1 قاشق سوپخوری
شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری . پنیر مزه دار سفت مانند پنیر چدار رسیده 80 گرم
خامه ترش 125 تا 150 گرم . نان تورتیلا 6 تا 8 عدد . نمک . فلفل سیاه تازه
فاهیتای داغ و خوش طمع غذایی است که فوق العاده سریع تهیه شده و برای شب های پر مشغله بسیار مناسب است. ممکن است وسوسه شوید که تورتیلا ها را بیش از حد با این مواد پر کنید -اما جهت جلوگیری از بهم ریختگی، هرچه کمتر مواد بریزیم بهتر است -به جای این کار می توانید از نان دیگری استفاده کنید و این غذا را در آن بپیچید.
طرز تهیه: فلفل را از محل اتصال ساقه نصف کنید. جهت برداشتن ساقه و دانه ها با دقت چاقو را گرداگرد ساقه ی فلفل بچرخانید. غشاهای سفیدی را که باقی مانده است قبل از خلال کردن ببرید و دور بریزید و سپس آن را خلال کنید. پیاز را برش بزنید.
تابه ی بزرگی را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی روغن ریخته و چند ثانیه صبر کنید، سپس فلفل ها و پیاز را اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه بپزید اما پیوسته آن را هم بزنید تا زمانی که شروع به نرم شدن کرده و لبه های آنها طلایی شود.
تا آماده شدن پیاز، مرغ ها را به شکل نوارهایی به عرض انگشت برش زده و در کاسه ای بزرگ بریزید. ساقه های گشنیز را کاملا خرد کرده و سپس همراه با دانه های زیره و کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید. آن را هم بزنید تا زمانی که مرغ ها کاملا با این مواد آغشته شود.
سبزیجات پخته شده را به یک کاسه یا بشقاب انتقال دهید، کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید. مرغ ها را به مدت 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا زمانی که طلایی شده و بپزد.
حین پختن مرغ ها، سس را تهیه کنید. سس گوجه، رب گوجه و شکر را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. با دو قاشق سوپخوری آب، آن را رقیق کرده تا زمانی که به قوامِ کچاپ برسد. پنیر را رنده کنید.
فلفل ها و پیازها را به تابه برگردانید، سپس آن را با سس گوجه هم بزنید. پختن را ادامه دهید تا زمانی که سس مواد را پوشانده و چسبنده شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
تورتیلا ها را کمی در فر گرم کنید. مقداری از مخلوط مرغ را روی هر یک از نان ها قرار دهید، کمی پنیر و سپس خامه ی ترش و کمی برگ گشنیز روی آن بریزید. آن را لوله کرده و بلافاصله سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای اصلی, غذاهای گوشت و مرغ
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب محمود احمدی نژاد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ستاد انتخابات کشور
فضای مجازی قتل ترافیک هواشناسی طرح ترافیک تهران شهرداری تهران بازنشستگان سازمان هواشناسی پلیس پلیس راهور
چین خودرو سهام عدالت قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان مالیات وام ازدواج دلار بازار خودرو برق
تلویزیون زنان سینما سریال زیبایی تئاتر سینمای ایران رسانه ملی شعر
فضا دانشگاه آزاد اسلامی فناوری دانش بنیان
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه سوریه روسیه حماس لبنان ترکیه جو بایدن علی باقری کنی
پرسپولیس فوتبال رضا درویش استقلال باشگاه پرسپولیس رئال مادرید جواد نکونام لیگ برتر کیلیان امباپه باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا والیبال
گوگل ماهواره همراه اول اپل اینترنت
استرس خواب دیابت گرمازدگی مردان سرطان پوست