یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر - مک اند چیز سوخاری- پاستای جدید با پنیر چدار | ایران کوک
- ماکارونی فرمی 450 گرم
- پنیر چدار 400 گرم
- شیر 1 و 1/4 فنجان
- آرد 1/2 فنجان
- کره 1/4 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر سوخاری 3 فنجان
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- روغن گیاهی برای سرخ کردن
توپک ماکارونی و پنیر
ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز (Mac and Cheese) یکی از انواع محبوب پاستاست که با پاستا و سس پنیری ( معمولا پنیر چدار) تهیه می شود. در این روش با طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر سوخاری آشنا می شویم. توپک مک اند چیز سوخاری علاوه بر طعم پنیری فوق العاده ای که دارد بدلیل ظاهر کوچکی که دارد میان وعده یا پیش غذایی مناسب برای کودکان یا میهمانی ها محسوب می شود.
طرز تهیه: ماکارونی فرمی (آرنجی) را طبق دستور روی بسته حدود 10 الی 15 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس ماکارونی را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
پنیر چدار را رنده درشت کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرمی شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید. به این صورت که هربار با دست کمی پنیر بریزید و هم بزنید.
مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود و مایه نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
ماکارونی و پنیر را در یک ظرف دردار بریزید و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی روغن آن را چرب کنید. به اندازه گردو از ماکارونی و پنیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید. توپک های ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و سینی را حداقل 1 ساعت در فریزر قرار دهید( اگر توپک ها یک شب در فریزر بمانند بهتر است).
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و 1/4 شیر را به آن اضافه کنید. مایه تخم مرغی را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. توپک ماکارونی و پنیر را به ترتیب در مایه تخم مرغی قرار دهید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید تا همه جای توپک به آرد سوخاری آغشته شود.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.
توپک های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود. سپس توپک های ماکارونی و پنیر سوخاری را در ظرف بچینید و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 75 دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود, ماکارونی | پاستا | لازانیا
- مواد لازم : آرد, آرد سوخاری, پنیر چدار, تخم مرغ, روغن, شیر, کره, ماکارونی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست