دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه چیکن باربیکیو | ایران کوک
![طرز تهیه چیکن باربیکیو | ایران کوک](/web/imgs/29/77/b9bsp1.jpeg)
مواد لازم
- سینه مرغ پخته 6 تکه
- سس باربیکیو 350 گرم
- چاشنی غذای ایتالیایی 1/2 فنجان
- شکر قهوه ای 1/4 فنجان
- سس وسترشایر 2 قاشق
- پنیر پیتزا رنده شده 2/3 فنجان
- نان برگر 6 عدد
اطلاعات مواد مغذی
-
300 کالری
-
8.1 گرم چربی
-
32.4 گرم کربوهیدرات
-
23 گرم پروتئین
چیکن باربیکیو
طرز تهیه: سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید. مرغ را داخل آرام پز خالی کنید. در یک کاسه، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی، شکر قهوه ای و سس وسترشایر را باهم مخلوط کنید. سپس آن را داخل آرام پز روی مرغ بریزید.
آرام پز را روی حرارت پایین قرار دهید و چیکن باربیکیو را به مدت 3 تا 4 ساعت بپزید. در نیم ساعت پایانی پخت، اگر دوست داشتید پنیر پیتزا را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس بعد از اتمام پخت آن را لای نان همبرگری سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 190 دقیقه
- وعده: نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ساندويچ و برگر
- مواد لازم : ادویه, پنیر پیتزا, سس, سس ایتالیایی, مرغ, نان
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم رئیس جمهور سیاست
تهران تب دنگی آتش سوزی هواشناسی آلودگی هوا قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی کنکور پلیس قوه قضاییه سرقت
قیمت دلار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
عاشورا سینما امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران امام حسین (ع) تلویزیون کتاب رسانه ملی سریال تئاتر فیلم
وزارت علوم کنکور ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش ربات جهاد دانشگاهی فضا آموزش عالی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه فرانسه اسرائیل ترکیه آمریکا جو بایدن انگلیس چین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا تیم ملی آلمان
هوش مصنوعی فناوری اینترنت تبلیغات اینستاگرام تماس تصویری ناسا آیفون شیائومی سامسونگ نوآوری گوگل
طب سنتی کودک تب دانگ گرمازدگی افسردگی عشق پوکی استخوان فشار خون