شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه چیکن باربیکیو | ایران کوک

مواد لازم
- سینه مرغ پخته 6 تکه
- سس باربیکیو 350 گرم
- چاشنی غذای ایتالیایی 1/2 فنجان
- شکر قهوه ای 1/4 فنجان
- سس وسترشایر 2 قاشق
- پنیر پیتزا رنده شده 2/3 فنجان
- نان برگر 6 عدد
اطلاعات مواد مغذی
-
300 کالری
-
8.1 گرم چربی
-
32.4 گرم کربوهیدرات
-
23 گرم پروتئین
چیکن باربیکیو
طرز تهیه: سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید. مرغ را داخل آرام پز خالی کنید. در یک کاسه، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی، شکر قهوه ای و سس وسترشایر را باهم مخلوط کنید. سپس آن را داخل آرام پز روی مرغ بریزید.
آرام پز را روی حرارت پایین قرار دهید و چیکن باربیکیو را به مدت 3 تا 4 ساعت بپزید. در نیم ساعت پایانی پخت، اگر دوست داشتید پنیر پیتزا را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس بعد از اتمام پخت آن را لای نان همبرگری سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 190 دقیقه
- وعده: نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : ساندويچ و برگر
- مواد لازم : ادویه, پنیر پیتزا, سس, سس ایتالیایی, مرغ, نان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست