چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بورانی اسفناج - طرز تهیه بورانی اسفناج و آرتیشو | ایران کوک
بورانی اسفناج و آرتیشو
پنیر خامه ای 1 لیوان . ماست 1 لیوان . کره 1 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد . سیر 1 حبه
آرتیشو خرد شده 1 لیوان . پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان . اسفناج پخته 1 لیوان
طرز تهیه : قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای ، ماست ، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد کم کم یکدست شوند ؛ آرتیشو را تمیز کنید و بشویید و خرد نمایید ؛ پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
پس از اینکه ماست و مواد دیگر یکدست شدند میتوانید اسفناج پخته ، پیاز داغ ، سیر رنده شده و آرتیشو خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ، هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید ( استفاده از سیر سلیقه ای میباشد ).
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست