پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
آب نبات میوه ای - طرز تهیه آبنبات لیمویی | ایران کوک
آبنبات لیمویی
شکر 1/2 لیوان . آب 1/4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری . کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری
اسانس لیمو 2 قاشق چایخوری . پودر قند 2 قاشق غذاخوری . رنگ خوراکی زرد مقداری
طرز تهیه : شکر ، کرم تارتار و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند ، پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.
سینی یا کاغذ روغنی را چرب کنید و مایه آبنبات را روی ان بریزید ، رنگ خوراکی و اسانس لیمو را اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا کاردک مدام هم بزنید ( ورز دهید ) تا حالت شلی و چسبندگی ابنبات از بین برود و ابنبات جمع شود.
با استفاده از قیچی یا چاقو خمیر ابنبات را تکه تکه کنید و هر تکه را با دست گرد کنید سپس تکه های ابنبات را داخل پودر قند بزنید تا آماده شود.
- دسته بندی دستور آشپزی : تنقلات و شکلات و لواشک
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست