پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
یوفکا خرمایی - طرز تهیه نان خرمایی با خمیر یوفکا | ایران کوک
نان خرمایی یا خمیر یوفکا
خرما + گردو + خمیر نان یوفکا + کره + زرده تخم مرغ + کنجد زرد و سیاه
خمیر یوفکا بافتی مانند نان لواش اما بسیار نازک تر و ترد تر دارد
با این خمیر میتوانید انواع غذاها و پیراشکی ها را برای پیش غذای مهمان ها تهیه کنید
خمیر یوفکا دارای شکلی مثلثی میباشد که کار پیچیدن را برای شما راحت تر میکند
خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید و روی سطح خمیر کره اب شده بزنید
هسته های خرما را بگیرید و خرماها را با چنگال له کنید
خرماهای له شده را در قسمت بالایی خمیر یوفکا بصورت لایه ای بلند پهن کنید
سپس مقداری گردوی خرد شده روی خرماها قرار دهید و خمیر را همانند شکل بپیچید
خمیرها را درون کره اب شده بغلطانید سپس در کف سینی فر بچینید
با قلمو روی سطح خمیرهای آماده شده را زرده تخم مرغ بزنید سپس کنجد بپاشید
سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید
به مدت 15-25 دقیقه قرار دهید ، نان خرمایی که طلایی شد یعنی یوفکا آماده است
- دسته بندی دستور آشپزی : نان | خمیر نان | خمیر پیتزا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست