چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه آش گوجه فرنگی و برنج | ایران کوک
مواد لازم
- تره و جعفری خرد شده 1 کیلو
- آب گوجه فرنگی 1 لیتر
- کنسرو لوبیا 1 قوطی
- نعناع خشک 100 گرم
- آبغوره 1 پیمانه
- زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
- فلفل 1 قاشق مرباخوری
- برنج 2 پیمانه
- پیاز داغ 1 پیمانه
- نمک به میزان دلخواه
آش گوجه فرنگی
طرز تهیه: ابتدا برنج را در آب بدون نمک بپزید تا کاملا نرم شود. برنج را آبکشی کنید و آن را در قابلمه مورد نظرتان بریزید. 2/3 پارچ آب (1 لیتر) و تره و جعفری را در قابلمه بریزید. لوبیا پخته و آب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملا آش جا بیفتد. پیاز داغ و زردچوبه را تفت دهید و داخل آش بریزید. نعناع خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید.
این آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه تر می شود. بنابراین اگر دوست دارید می توانید از فلفل به میزان دلخواه استفاده کنید. پس از کشیدن آش نعنا داغ فراوان روی آن بریزید.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : 130 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : سوپ و آش
- مواد لازم : آبغوره, برنج, پیاز, سبزیجات, فلفل, کنسرو لوبیا, گوجه فرنگی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست