چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
پودینگ موز در مایکروفر | ایران کوک
- کره نرم شده 100 گرم
- موز رسیده 2 عدد
- شکر دانه ریز 1/2 فنجان
- آرد سلف رایزینگ 1/2 فنجان
- پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند، سس تافی یا بستنی برای تزیین
-
474 کالری
-
26 گرم چربی
-
57 گرم کربوهیدرات
-
7 گرم پروتئین
پودینگ موز در مایکروفر
طرز تهیه: کره را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب مایکروفر بریزید و به مدت 30 ثانیه در مایکروفر با بالاترین قدرت( 100%) قرار دهید تا کاملا آب شود. سپس ظرف را از مایکروفر خارج کنید. موزها را با پشت چنگال له کنید و به کره اضافه کنید. نصف یکی از موزها را برای روی پودینگ نگه دارید.
شکر، آرد، پودر دارچین، تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. باقیمانده موز را حلقه حلقه کنید و روی پودینگ بچینید. سپس ظرف را مجددا داخل مایکروفر قرار دهید و با توان 100% به مدت 8 دقیقه بپزید تا پودینگ کمی پف کند و مغزپخت شود.
پودینگ را از مایکروفر خارج کنید؛ روی آن را با پودر قند، سس تافی یا بستنی تزیین کنید و بصورت گرم نوش جان کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 11 دقیقه
- وعده: دسر
- دسته بندی دستور آشپزی : دسر
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شیر, کره, موز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست