شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
طرز تهیه قلیه میگو | ایران کوک
تهیه قلیه میگو
میگو 600 گرم . گشنیز خرد شده 400 گرم . شنبلیله خرد شده 50 گرم
سیر خرد شده 5 عدد . پیاز متوسط خرد شده 2 عدد . فلفل سیاه
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان ) . نمک به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری . رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. رب و تمر هندى صاف شده را بیافزایید و اجازه دهید تا سبزی آرام آرام پخته و سرخ شود و آب آن چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها نمک دارند و شور مزه اند.
یک تابه دیگر حاضر کنید و پیاز های خرد شده را درونن آن تفت دهید تا بسیار ریز شوند. ادویه هات را اضافه کنید و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید. میگو را به همراه مواد دیگر در مواد سبزی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
هنگامی که خورش قلیه حاضر شد، میتوانید کمی برنج دم کنید و با قلیه میگو نوش جان کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی
تب دنگی تهران پشه آئدس هواشناسی قتل گرمای هوا وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس شهر تهران سلامت
دولت سیزدهم قیمت خودرو واردات خودرو برق خودرو مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
عاشورا فضای مجازی سینمای ایران کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینما امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن روسیه ترامپ چین جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور علیرضا بیرانوند
اینترنت امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا گوگل موبایل مریخ هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت
سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی