سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
طرز تهیه قلیه میگو | ایران کوک
تهیه قلیه میگو
میگو 600 گرم . گشنیز خرد شده 400 گرم . شنبلیله خرد شده 50 گرم
سیر خرد شده 5 عدد . پیاز متوسط خرد شده 2 عدد . فلفل سیاه
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان ) . نمک به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری . رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. رب و تمر هندى صاف شده را بیافزایید و اجازه دهید تا سبزی آرام آرام پخته و سرخ شود و آب آن چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها نمک دارند و شور مزه اند.
یک تابه دیگر حاضر کنید و پیاز های خرد شده را درونن آن تفت دهید تا بسیار ریز شوند. ادویه هات را اضافه کنید و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید. میگو را به همراه مواد دیگر در مواد سبزی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
هنگامی که خورش قلیه حاضر شد، میتوانید کمی برنج دم کنید و با قلیه میگو نوش جان کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست