چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه ترشه شامی گیلانی خوشمزه
بیشترین تنوع غذایی در ایران را میتوان در استان گیلان مشاهده کرد. شاید عجیب باشد که ۱۷۰ نوع غذای محلی در این استان پخته میشود که به تنهایی میتواند یک کتاب آشپزی کامل باشد. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، ماهی فویج، فسنجان، اناربیج، کولی غورابیج، سیر قلیه، گل در چمن و کال کباب از جمله این غذاها هستند. تنوع گسترده گیاهی و جانوری این منطقه را شاید بتوان دلیل اصلی این تنوع غذایی دانست.
از میان این همه طعم فراوان و خوشمزه آدم میماند کدام را انتخاب کند. دست از فکر کردن بردارید و یکی را انتخاب کنید. نگران نباشید زمان کافی برای پخت این همه غذای متنوع دارید. امروز به سراغ ترشه شامی میرویم. ترشه شامی غذایی بسیار خوشمزه از ترکیب گوشت، سیب زمینی، سبزیجات و ... است و طعم بسیار مهیجی خواهد داشت. تست با شما... .
دستور پخت جهت 4 نفر و مدت زمان پخت 60 دقیقه میباشد.
مواد لازم جهت تهیه ترشه شامی گیلانی
گوشت گوساله چرخ شده | نیم کیلو |
پیاز متوسط رنده شده | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ زده شده | 1 عدد |
سیب زمینی پخته و پوست گرفته | 2 عدد |
آب غوره | 1/2 پیمانه |
زعفران سائیده شده | به میزان کافی |
روغن | به میزان کافی |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
روش پخت ترشه شامی گیلانی
- ابتدا گوشت گوساله چرخ شده را در کاسهای بزرگ (به طوری که به راحتی بتوانید مواد را چنگ بزنید) بریزید.
- مواد دیگر را شامل پیاز، جعفری، تخممرغ، نمک و فلفل را بریزید.
- زعفران سائیده را نیز پس از آمادهسازی اضافه کنید. برای آماده سازی زعفران، آن را در کمی آب جوش حل کنید و فرصت دهید تا دم بکشد و رنگ دهد.
- سیب زمینیها را روی مواد رنده کنید.
- با دست تمیز (یا دستکش بهداشتی) مواد را تا حدی که به طور کامل با مخلوط شده و کاملاً یکدست شوند، چنگ زنید.
- مایه شامی شما آماده است.
- در ماهیتابهای مناسب حدود 5 قاشق روغن سرخکردنی ریخته و پیش از اضافه کردن مواد اجازه دهید تا کاملا داغ شود. دقت کنید که ماهیتابه دردار باشد.
- مقداری از مایه شامی را در کف دستتان پهن کرده و به آرامی در روغن بیندازید.هر روی شامیها بین 3 تا 4 دقیقه سرخ کرده و بعد از تابه خارج کنید.
- برای خروج روغن اضافی میتوانید شامیها را روی دستمال بهداشتی قرار دهید تا روغن را به خود جذب کند.
- پس از پایان سرخ شدن، دوباره شامیها را به داخل ماهیتابه بریزید و آبغوره را به آنها بیفزایید و در تابه را ببندید.
- بگذارید شامیها به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت بسیار کم بپزد.
- در پایان گوجه به تعداد 5 عدد را حلقهای ببرید و سرخ کنید سپس شامی را روی گوجههای سرخ شده بگذارید تا آب گوجه داغ شامی رود و بسیار خوشمزهتر شود.
ترشه شامی گیلانی
نکات
- آب سیبزمینی و پیاز را پس از رنده شدن بگیرید.
- اضافه نمودن کمی آرد نخودچی شامی شما را پوک و خوشمزهتر میکند.
- کمی سبزی خشک ترخون را نیز به مواد شامی بیافزایید بسیار خوش عطر تر خواهد شد.
- حضور گوجه فرنگی در این غذا الزامی نیست ولی با بودن آن، طعم شامی شما صد چندان خواهد شد.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور انتخابات محمد اسلامی رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس
هواشناسی شهرداری تهران سازمان هواشناسی تهران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس سایپا
نمایشگاه کتاب فضای مجازی تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سریال سینما سینمای ایران تئاتر دفاع مقدس کتاب موسیقی فیلم
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر دورتموند ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی سپاهان
اپل سامسونگ آیفون گوگل ناسا مایکروسافت باتری فضاپیما
سازمان غذا و دارو آسم کمردرد بیماران خاص سبک زندگی زیبایی کاهش وزن بیمه