پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

علت ور نیامدن خمیر نان


علت ور نیامدن خمیر نان

ورنیامدن خمیر نان علت های مختلفی دارد

ورنیامدن خمیر نان علت های مختلفی دارد از جمله؛

* وقتی مایه خمیر را به جای آب در شیر حل کنید.

* ممکن است دمای مواد مایه خیلی سرد یا خیلی گرم بوده است.

* اندازه گیری نادرست مواد.

* آرد گندم حاوی گلوتن و پروتئین است که به نان ساختار می دهد. میزان زیاد ملاس، شکر قهوه ای، میوه و آب میوه حاوی اسیدها مانع فعالیت گلوتن می شود.

* مواد کیک یا شیرینی خیلی سرد بوده در حالی که باید به دمای اتاق می رسید.

* خمیر در مکان خیلی گرم یا سرد برای ورآمدن قرار گرفته است.

* شاید علت ور نیامدن خمیر در فر، این بوده است که برای مدت طولانی آن را کنار گذاشته اید تا ور بیاید یا این که میزان گلوتن آن کم است.

*ورز ناکافی خمیر نیز یکی از علت های ور نیامدن خمیر است.