پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

لت از جلو دست باز - بدنسازی


عضلات درگیر حرکت لت از جلو دست باز

حرکت لت از جلو دست باز عضلات پشت را به خوبی تقویت می‌کند. منظور از عضلات پشت در اینجا منحصرا عضلات لاستیموس دورسی یا همان لت است که شکلی شبیه به دو بال بزرگ دارند. در درجه دوم عضلات بازو و ساعد قرار داند که در این تمرین به خوبی تحت تاثیر قرار می‌گیرند. جالب است بدانید که یکی از برجسته‌ترین بدن‌سازان دنیا که در قسمت فیگور کمر شهرت جهانی دارد آرنولد شوارتزنگر است.


روش انجام حرکت لت دست باز

روی صندلی دستگاه لت بنشینید و دستها را با فاصله‌ای کمی بیشتر از عرض شانه‌ها روی میله قرار دهید. به آرامی میله را به سمت پایین بکشید تا جایی که به قفسه سینه نزدیک شود. یک مکث کوتاه انجام دهید و دوباره دست‌ها را به سمت بالا دراز کنید و به همین ترتیب حرکت را تکرار کنید.


اهمیت حرکت لت از جلو دست باز

داشتن عضلات کمر قوی و خوش‌فرم شما را کمر باریک و قدرتمند نشان می‌دهد و عضله لت یکی از عضلاتی است که تقویت آن شما را به فرم V شکل دوست داشتنی و محبوب میان بدن‌سازان می‌رساند. تمرین لت از جلو دست باز و بارفیکس تا چانه تمریناتی هستند که به خوبی پهنای عضلات پشت را پرورش می‌دهند و شما را به همان فرم V شکل معروف می‌رسانند. علاوه بر جنبه زیبایی، انجام حرکتی مانند لت از جلو دست باز عضلات بازوی شما را نیز تقویت می‌کند و به شما در انجام فعالیت‌هایی که در آن نیاز به چرخاندن بازو به سمت عقب دارید (مثل تنیس)، کمک می‌کند.

اگر شغلی دارید که مجبورید ساعت‌های طولانی بدون حرکت در یک جا مثل پشت کامپوتر بنشینید و فرصتی نیز برای ورزش ندارید، به احتمال زیاد عضلات شانه شما به مرور خشک و سفت می‌شوند. پس این عضله مهم را فراموش نکنید و تمرین لت از جلو دست باز را حتما در میان برنامه‌های خود بگنجانید.


نکات مهم تمرین بدنسازی لت جلو دست باز

تا جایی که می‌توانید دست ها را روی میله دستگاه لت با فاصله قرار دهید. کمر را خیلی خیلی کم به سمت عقب و قفسه سینه را کمی به طرف بالا نگه دارید. در هر بار پایین کشیدن میله سعی کنید انقباض عضلات کمر را به خوبی احساس کنید و فراموش نکنید که باید وزنه‌ای انتخاب کنید که کشیدن آن برای شما راحت باشد. حرکت را آهسته و کنترل شده انجام دهید و به هیچ عنوان عجله نکنید. کمر و بالاتنه را به عقب و جلو حرکت ندهید. بدن باید کاملا ثابت و بی‌حرکت باشد و فقط بازوها به سمت بالا و پایین حرکت داشته باشند. تحت هیچ شرایطی قوز نکنید و فراموش نکنید که کیفیت تمرین از کمیت آن مهم‌تر است.


تعداد تکرار حرکت لت دست باز

ابتدا وزنه مناسب را انتخاب کنید و اگر مبتدی هستید 1 تا2 ست 10 تا 12 تایی و اگر باتجربه‌تر هستید 3 تا 4 ست به همان تعداد تمرین را تکرار کنید.




سایر حرکت‌های بدنسازی عضلات پشت و کمر: 

سایر مجموعه عضلات بدن و حرکت های تمرینی:


	لت از جلو دست باز - بدنسازی | وب



	لت از جلو دست باز - بدنسازی | وب