سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای مخصوص عید نوروز
یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید، پخت انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز است. شیرینیهای نوروز بسیار متنوع هستند و در طعمها و رنگهای مختلف و عمدتا در سایز کوچک تهیه میشوند. معمولا در پخت این شیرینیها که اغلب از نوع خشک هستند از کره استفاده میشود و به همین دلیل کالری بالایی دارند و باید در خوردن آنها احتیاط کرد.
تا به حال طرز تهیه بسیاری از شیرینیهای مخصوص عید از جمله شیرینی بادامی، شیرینی پادرازی، شیرینی مربایی، شیرینی نخودچی، شیرینی برنجی، برشتوک نخودچی، سوهان عسلی و ... را در سایت وب به شما آموزش دادهایم. این بار اما نوبت یکی دیگر از این خوشمزههاست که نسبت به بقیه شیرینی کمتری دارد و موقع پخت، تمام خانه شما عطر بینظیر نسکافه خواهد داشت.
با آموزش طرز تهیه شیرینی نسکافه خانگی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه ای:آرد 120 گرم کره 50 گرم پودر قند 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نسکافه 3/4 ق غذاخوری آب 1 ق غذاخوری گردوی خردشده 50 گرم بیکینگ پودر 1/2 ق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای:
- برای تهیه شیرینی نسکافه ای ابتدا باید کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
- سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند کاملا مخلوط کنید. (حدود 5 دقیقه با همزن)
- زرده تخممرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر با همزن بزنید.
- نسکافه را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و آن را به همراه گردوی خردشده به مواد قبلی اضافه کنید.
- از این مرحله به بعد به همزن برقی نیازی نیست و باید با لیسک مواد را باهم مخلوط کنید.
- در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و کمکم به مواد قبلی اضافه کنید.
- حالا لیسک را هم کنار گذاشته و به آرامی با دست مواد را مخلوط کنید.
- ورزدادن ملایم خمیر شیرینی را تا جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد اما مواظب باشید بیش از اندازه نیز ورز ندهید.
- خمیر آمادهشده را داخل کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
- بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را روشن کنید تا حسابی داغ شود.
- با استفاده از وردنه، خمیر را روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید
- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی آن را چرب کنید و خمیرهای قالبزده را داخل سینی فر، روی کاغذ روغنی بچینید.
- در صورت تمایل روی شیرینیها یک عد خلال پسته یا یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید و سینی را به مدت حدود 15 دقیقه و با دمای 160 درجه سانتیگراد داخل فر، در طبقه بالا قرار دهید.
- بعد از 10 دقیقه، شیرینیها را چک کنید. اگر رنگ دور شیرینیها تغییر کرده بود یعنی پخته و آماده بیرون آمدن هستند.
- وقتی مدت زمان پخت به پایان رسید، سینی را از فر خارج کنید اما به شیرینیها دست نزنید تا کاملا خنک شوند. بعد کاغذ روغنی را تکان داده و شیرینیها را جدا کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید.
به همین راحتی و به همین خوشمزگی شما حدود 25 عدد شیرینی نسکافه ای خوشمزه خانگی دارید. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده و این شیرینی خوشمزه و کم شیرین را تهیه کرده و با شیرینی خانگی از مهمانان نوروزی خود پذیرایی کنید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
آرد | 120 گرم |
کره | 50 گرم |
پودر قند | 50 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
نسکافه | 3/4 ق غذاخوری |
آب | 1 ق غذاخوری |
گردوی خردشده | 50 گرم |
بیکینگ پودر | 1/2 ق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای:
- برای تهیه شیرینی نسکافه ای ابتدا باید کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
- سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند کاملا مخلوط کنید. (حدود 5 دقیقه با همزن)
- زرده تخممرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر با همزن بزنید.
- نسکافه را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و آن را به همراه گردوی خردشده به مواد قبلی اضافه کنید.
- از این مرحله به بعد به همزن برقی نیازی نیست و باید با لیسک مواد را باهم مخلوط کنید.
- در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و کمکم به مواد قبلی اضافه کنید.
- حالا لیسک را هم کنار گذاشته و به آرامی با دست مواد را مخلوط کنید.
- ورزدادن ملایم خمیر شیرینی را تا جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد اما مواظب باشید بیش از اندازه نیز ورز ندهید.
- خمیر آمادهشده را داخل کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
- بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را روشن کنید تا حسابی داغ شود.
- با استفاده از وردنه، خمیر را روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید
- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی آن را چرب کنید و خمیرهای قالبزده را داخل سینی فر، روی کاغذ روغنی بچینید.
- در صورت تمایل روی شیرینیها یک عد خلال پسته یا یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید و سینی را به مدت حدود 15 دقیقه و با دمای 160 درجه سانتیگراد داخل فر، در طبقه بالا قرار دهید.
- بعد از 10 دقیقه، شیرینیها را چک کنید. اگر رنگ دور شیرینیها تغییر کرده بود یعنی پخته و آماده بیرون آمدن هستند.
- وقتی مدت زمان پخت به پایان رسید، سینی را از فر خارج کنید اما به شیرینیها دست نزنید تا کاملا خنک شوند. بعد کاغذ روغنی را تکان داده و شیرینیها را جدا کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید.
به همین راحتی و به همین خوشمزگی شما حدود 25 عدد شیرینی نسکافه ای خوشمزه خانگی دارید. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده و این شیرینی خوشمزه و کم شیرین را تهیه کرده و با شیرینی خانگی از مهمانان نوروزی خود پذیرایی کنید. نوش جان.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست