پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کرم کاسترد با پودر کاسترد
پودر کاسترد نوعی پودر آماده و شبیه به نشاسته ذرت است که از آن برای تهیه دسر و یا کرمها استفاده میشود. کرم کاسترد را میتوان به عنوان دسر میل نمود اما علاوه بر این، از آن برای تزیین کیک و شیرینی و یکی از انواع سس شیرین نیز استفاده میشود. در صورتی که پودر کاسترد در دسترس نباشد میتوانید از نشاسته ذرت استفاده کنید اما در آن صورت، کرم کاسترد شما به رنگ سفید خواهد بود. در اینجا طرز تهیه کرم کاسترد خوشمزه و آسان را به شما آموزش میدهیم که بسیار خوشطعم است و یک گزینه عالی برای وعده افطار و یا میانوعده است.
مواد لازم برای تهیه کرم کاسترد
پودر کاسترد | 2 ق غذاخوری |
شکر | 2 ق غذاخوری |
شیر | 2 لیوان |
طرز تهیه کرم کاسترد
- برای تهیه کرم کاسترد ابتدا باید پودر کاسترد و شکر را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. به این تزتیب حین پخت کرم کاسترد، هیچ گلولهای در کار نخواهد بود.
- شیر سرد را به شکر و پودر کاسترد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- وقتی شکر و پودر کاسترد در شیر سرد حل شدند، ظرف را روی حرارت قرار دهید.
- مرتب کرم کاسترد را با قاشق چوبی هم بزنید. مواظب باشید که در اثر زیاد همزدن، بافت کاسترد از بین نرود.
- کرم کاسترد را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد روی حرارت هم بزنید و تمام. این مدت زمان بیش از 5 دقیقه طول نمیکشد پس از کاسترد چشم برندارید و مرتب و آهسته آن را هم بزنید.
به همین سادگی یک دسر خوشمزه و فوری خواهید داشت که طعم فوقالعادهای دارد.- برای تهیه کرم کاسترد شکلاتی، باید در همان ابتدای کار و قبل از اضافهکردن شیر، 2 ق غذاخوری پودر کاکائو را به مواد خشک اضافه کنید.
- اگر کرم کاستارد شما بیش از حد سفت شد، با اضافهکردن کمی شیر داغ، غلظت آن را تغییر دهید.
- اگر میخواهید کرم کاسترد سفتی داشته باشید به طوریکه بتوان آن را با چاقو برید، باید 1 لیوان شیر داخل کرم کاسترد بریزید.
- برای تهیه کاسترد روان، میزان شیر را 3 لیوان در نظر بگیرید.
- كاستردها بعد از يك روز ماندن داخل يخچال، آب ميندازند، پس به اندازه مصرف 1 وعده درست كنيد.
- کاسترد بعد از سردشدن، دوبرابر سفت میشود پس آن را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.
- ترکیب هرچیزی از میوه و آب میوه گرفته تا پوره میوه و ... باعث تغییر بافت کرم کاسترد میشود و دیگر به حالت قالبی در نخواهد آمد.
گروه آشپزی وب
- برای تهیه کرم کاسترد ابتدا باید پودر کاسترد و شکر را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. به این تزتیب حین پخت کرم کاسترد، هیچ گلولهای در کار نخواهد بود.
- شیر سرد را به شکر و پودر کاسترد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- وقتی شکر و پودر کاسترد در شیر سرد حل شدند، ظرف را روی حرارت قرار دهید.
- مرتب کرم کاسترد را با قاشق چوبی هم بزنید. مواظب باشید که در اثر زیاد همزدن، بافت کاسترد از بین نرود.
- کرم کاسترد را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد روی حرارت هم بزنید و تمام. این مدت زمان بیش از 5 دقیقه طول نمیکشد پس از کاسترد چشم برندارید و مرتب و آهسته آن را هم بزنید.
به همین سادگی یک دسر خوشمزه و فوری خواهید داشت که طعم فوقالعادهای دارد.
- برای تهیه کرم کاسترد شکلاتی، باید در همان ابتدای کار و قبل از اضافهکردن شیر، 2 ق غذاخوری پودر کاکائو را به مواد خشک اضافه کنید.
- اگر کرم کاستارد شما بیش از حد سفت شد، با اضافهکردن کمی شیر داغ، غلظت آن را تغییر دهید.
- اگر میخواهید کرم کاسترد سفتی داشته باشید به طوریکه بتوان آن را با چاقو برید، باید 1 لیوان شیر داخل کرم کاسترد بریزید.
- برای تهیه کاسترد روان، میزان شیر را 3 لیوان در نظر بگیرید.
- كاستردها بعد از يك روز ماندن داخل يخچال، آب ميندازند، پس به اندازه مصرف 1 وعده درست كنيد.
- کاسترد بعد از سردشدن، دوبرابر سفت میشود پس آن را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.
- ترکیب هرچیزی از میوه و آب میوه گرفته تا پوره میوه و ... باعث تغییر بافت کرم کاسترد میشود و دیگر به حالت قالبی در نخواهد آمد.
گروه آشپزی وب