یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک عشق ایرانی
گفته میشود که یه شاهزاده ایرانی برای جذب معشوق خود این کیک را تهیه کرده است تا او را شیفته خود کند. چیزی که مسلم است این است که هیچکس توان مقاومت در برابر عطر و طعم زعفران، هل، خامه و گلاب به طور همزمان را ندارد.
هل به عنوان مادر همه چاشنیها است که به لحاظ خواص دارویی محرک نیروهای غریزی نیز میباشد و وجودش در ساختار این کیک بیتناسب با نام آن نخواهد بود.
هنگامی که گلبرگهای گل سرخ و پسته را اضافه کنید، جادوی عشق آغاز میشود...
مواد لازم جهت تهیه کیک عشق ایرانی
6 عدد |
تخم مرغ |
150 گرم |
آرد |
150 گرم |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
آب جوش |
1/4 پیمانه |
روغن مایع |
1/4قاشق چای خوری |
وانیل |
1 قاشق غذاخوری |
گلاب |
1/4 قاشق چای خوری |
کرم تارتار |
1/4 قاشق چای خوری |
پودر هل |
1 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر |
به مقدار لازم |
زعفران |
300 گرم |
خامه شیرینشده |
برای تزیین |
گلبرگ گلسرخ |
برای تزیین |
خلال پسته |
طرز تهیه کیک عشق ایرانی
- فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. (درجه حرارت فر بسته به نوع فر متفاوت است.)
- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
- زرده تخم مرغ، آب جوش، گلاب، وانیل و نیمی از شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود. (در صورت تمایل میتوانید از مقداری زعفران در این مرحله بهره ببرید.)
- روغن را به زرده اضافه کنید و با همزن در حدی که مخلوط شود بهم بزنید.
- سفیده تخم مرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد. (در صورتی که کرم تارتار در دسترس نبود میتوانید آب لیموی تازه را جایگزین آن کنید.)
- آرد، هل و بکینگپودر را با یکدیگر الک کنید. (الککردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد در نتیجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنید.)
- در این مرحله مقداری از سفیده فرمگرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.
- مواد را در قالب 25 سانتیمتری که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید و در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.
- در این مرحله مقداری زعفران به خامه اضافه کنید و به وسیله همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. میزان استفاده از زعفران کاملا سلیقهای میباشد. همچنین شما میتوانید در صورت تمایل از رنگ صورتی در تزیین خامه استفاده نمایید.
- پس از اینکه کیک کاملا خنک شد کیک را از وسط برش داده و با آب کمپوت و یا شربت گلاب مرطوب کنید و سپس خامهکشی کنید. در صورت تمایل از برشهای توتفرنگی (میوه عشق) در بین دو لایه کیک استفاده نمایید. (بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.)
- در مرحله آخر کیک را با گلبرگهای گلسرخ و پسته تزیین کنید.
نمونه هایی از کیک عشق ایرانی در طرحهای مختلف
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست