چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ترشی چغندر قرمز (ترشی لبو)
ترشیجات جزو خوشمزهترین و پرطرفدارترین چاشنیهای غذایی هستند و شاید کمتر کسی را بتوان یافت که ترشی دوست نداشته باشد. تقریبا با همه میوهها و سبزیجات میتوان ترشی درست کرد و انتخاب نوع این ترشیجات به سلیقه شما بستگی دارد.
در فصل پاییز و زمستان از بهترین گزینهها برای تهیه ترشی خانگی، شلغم و چعندر را میتوان نام برد که به وفور در دسترس بوده و ترشی آنها بسیار خوشمزه و خوش خوراک میشود.
قبلا طرز تهیه ترشی شلغم و چغندر را به شما آموزش دادهایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه ترشی چغندر قرمز یا ترشی لبو را به شما آموزش دهیم که در عین سادگی بسیار خوشمزه و زیبا نیز هست و میتوان از آن به خصوص به عنوان دورچین غذاها و تزیین سالاد استفاده نمود.
مواد لازم برای تهیه ترشی چغندر قرمز:
چغندر قرمز | 1 کیلو |
شکر | به میزان دلخواه |
سرکه سفید | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی چغندر قرمز:
- برای تهیه ترشی چغندر میتوانید چغندر یا لبوها را خرد کرده و داخل سرکه بریزید و یا اینکه آنها را به صورت ورقهای خرد کنید و با قالبهای متنوع و کوچک، چغندر را قالب بزنید و از این اشکال زیبا و متفاوت برای تهیه ارشی استفاده کنید که ظاهر زیبا و شیکتری داشته باشد.
- در هر دو حالت روش کلی کار به این صورت است که باید ابتدا لبوها را شسته، پوست بگیرید و درسته داخل قابلمه بیندازید.
- حدود سه یا چهار لیوان آب روی آنها بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود یک ساعت بپزند.
- در آخرین دقایق پخت، شکر را به چغندرها اضافه کنید.
- وقتی لبوها پخته شدند، آنها را از آب دربیاورید و داخل یک سبد آبکش قرار دهید تا آب اضافه آنها خارج شود.
- حالا چغندرها را به صورت ورقهورقه خرد کنید و با قالب شکل دهید.
- لبوهای قالب زده را داخل شیشه دردار خشک و تمیز بریزید و روی آنها سرکه بریزید.
- استفاده از سرکه به صورت تنها باعث میشود که ترشی شما خیلی تیز شود پس بهتر است به مقدار مساوی سرکه، از آب خوشرنگ لبوها نیز داخل شیشه بریزید. البته میتوان مقدار آب لبو را حتی دوبرابر سرکه در نظر گرفت که این مورد به سلیقه شما بستگی دارد.
- در شیشه را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
نکته:بعد از قالبزدن لبوها، زواید دور آنها را نیز خرد کرده و در شیشهای جداگانه ریخته و آنها را نیز ترشی بیندازید.
امیدواریم از این آموزش ساده و کاربردی نهایت استفاده را ببرید و تا این گیاه خوشرنگ و مفید تمام نشده، هرچه زودتر دست به کار شوید و یک ترشی خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست