سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه آب زرشک خانگی با زرشک پلویی
زرشک درختچهای است تیغدار که تا ارتفاع ۱ تا ۵ متر رشد میکند. چوب درخت زرشک به رنگ قرمز، قهوهای یا زرد است. برگهای آن بیضیشکل بوده و دندانههای ارهای دارند. میوه زرشک اما قرمز رنگ، بیضوی و بسیار ترش است.در انتهای قصل بهار یا تابستان، درختچه یا بوته زرشک شروع به شکوفهدادن میکند و سپس غنچههای زرد رنگ آن در فصل پاییز، به رنگ قرمز در میآیند.
زرشک بومی مناطق معتدل و نیمه استوایی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی است. کشورمان ایران، بزرگترین تولیدکننده زرشک دنیا است و صد البته استان خراسان و شهرستان قائنات با در اختیار داشتن نزدیک به ۹۷ درصد از اراضی زیرکشت زرشک، تولید ۹۵ درصد از زرشک دنیا را در اختیار دارد.
به طور خلاصه درباره خواص زرشک میتوان به نکات زیر اشاره نمود:
- زرشک در دفع انگلهای کبد، درمان بیماری یرقان، اسهالهای صفرایی و همچنین جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا بسیار موثر است.
- آب زرشک عمل دستگاه گوارش را منظم کرده و مانع ورم طحال و بیماری بواسیر میشود.
- آب زرشک خونریزیهای قاعدگی را منظم میکند.
- نوشیدن آب زرشک حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه، سنگ کلیه، قلنج کلیه و کبد را از بین می برد.
- آب زرشک طبیعی حاوی مقادیر قابلتوجهی ویتامین "ث" است و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
- مصرف آب زرشک طبیعی به عنوان تصفیهکننده خون عمل می کند.
- نوشیدن آب زرشک باعث بهبود آفت دهان شده و میتوان از آن برای رفع تشنگی نیز استفاده کرد.
- حالا پس از این توضیحات مختصر، به سراغ طرز تهیه آب زرشک خانگی خوش رنگ و خوشمزه میرویم.
![طرز تهیه آب زرشک خانگی با زرشک پلویی | وب](/web/imgs/34/15/rj7ok1.jpeg)
طرز تهیه آب زرشک خوش رنگ و خوشمزه:
- برای تهیه آب زرشک ابتدا زرشکهای قرمز را از ساقه و برگ جدا کنید و خوب بشویید.
- آنها را داخل یک ظرف غیرفلزی بریزید.
- به ازای هر 1 کیلو زرشک، 1.5 لیتر آب روی زرشکها بریزید.
- ظرف غیرفلزی را به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از 24 ساعت، زرشکها را به همراه آب داخل مخلوطکن بریزید و صاف کنید.
- در صورت تمایل کمی نمک به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
نکته:
- زرشک مناسب برای تهیه آب زرشک، زرشک سیاه هست که رنگ آن تیرهتر از زرشک معمولی بوده و هسته دارد اما شما میتوانید از زرشک قرمز پلویی نیز استفاده کنید.
- اگر برای تهیه آب زرشک از زرشک سیاه استفاده میکنید، مقدار آب به ازای هر کیلوگرم زرشک چهار لیتر خواهد بود.
- زرشک سیاه را میتوان از عطاریها هم به صورت تازه و هم خشک در تمام فصول سال خریداری کرد،
- در صورت تمایل میتوانید بعد از صافکردن آب زرشک، حدود یک ربع آن را بجوشانید و بعد از خنکشدن، از آن استفاده کنید.
- جوشاندن آب زرشک، ماندگاری آن را بالاتر میبرد ولی تاحدودی ویتامینهای آن را نیز از بین میبرد.
با توجه به توضیحات ارایهشده درباره خواص زرشک و همچنین دستور تهیه بسیار ساده آب زرشک، توصیه میشود در این فصل حتما زرشک تازه تهیه کرده و این نوشیدنی سالم، خوشمزه و مفید را تهیه کنید.
گروه آشپزی وب
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف انتخابات رئیس جمهور
قتل هواشناسی اصفهان تهران قوه قضاییه شهرداری تهران سازمان هواشناسی شورای شهر تهران تب دنگی سیاست اربعین پلیس
چین واردات خودرو خودرو قیمت خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات
سعید راد سینمای ایران سینما فضای مجازی دفاع مقدس بازیگر تلویزیون عاشورا کربلا محرم
دانشگاه فناوری دانش بنیان شرکت دانش بنیان دانشگاه تهران حوزه علمیه سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ غزه فلسطین یمن اسرائیل آمریکا روسیه ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
همستر کامبت سامسونگ بیماری فیلترینگ ایلان ماسک سرعت اینترنت مایکروسافت گوگل تلفن همراه
دیابت رژیم غذایی فشار خون سرطان ویتامین بارداری مغز استرس افسردگی