سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
یخچال نانو رباتیک، ایده جدید برای زندگی آپارتمانی
یخچال نانو رباتیک به وسیله ژل پلیمرهای زیستی از طریق لومیناسنس، این امکان را به شما میدهد تا بتوانید مواد غذایی را به میزان لازم سرد نگه دارد. این ژل غیر چسبنده و مخصوص استفاده برای مواد غذایی میباشد. ایده یخچال نانو رباتیک متعلق به سال 2050 است. مردم در آینده به زندگی شهر نشینی روی میآورند و آنچنان در تکنولوژی غرق میشوند که نیاز دارند از فضاهای اطراف خود نهایت استفاده را ببرند. ایده جالبی که برای این یخچال داده شده بسیار منحصر به فرد و کاربردی است. تکنولوژی نانو ربات یخچال ممکن است در آینده گستردهتر شود و بتوان از این یخچال نه تنها بر روی کره زمین بلکه در فضا نیز استفاده نمود. در نهایت هر تکنولوژی که تولید میشود برای راحتتر شدن زندگی بشر ایجاد میشود.
همانطور که در تصاویر مشاهده میکنید، این ربات یخچال به وسیله ژل پلیمرهای زیستی از طریق لومیناسنس میتواند مواد غذایی را به میزان لازم سرد نگه دارد. این ژل غیر چسبنده و مخصوص استفاده برای مواد غذایی میباشد. ژل مخصوص مواد غذایی را احاطه کرده و غلاف جداگانهای را برای هر یک به وجود میآورد. این یخچال نانو رباتیک طراحی ویژهای دارد و به این صورت عمل میکند که مواد غذایی را به صورت جداگانه در دمای مطلوب برای آن ماده غذایی نگه میدارد. جالبترین ویژگی آن این است که شما میتوانید مواد غذایی را از هر جهت (به صورت عمودی، افقی و حتی بر روی سقف) آویزان کنید. همچنین از این یخچال میتواند در اندازههای اصلاح شده متناسب با آپارتمان خود استفاده نمایید.
این یخچال یک ربات بیو مکانیکی است. زمانی که یخچال را پر کنید قطر آن افزایش مییابد، ولی هنگامی که خالی است قطر کمتری دارد. این یخچال فضای کمی را در آشپزخانه شما اشغال خواهد کرد و چون دارای درب نمیباشد نیازی نیست فضای اضافه برای باز و بسته شدن درب آن را در نظر بگیرید.
طرز کار یخچال نانو رباتیک به چه صورت است؟
تغییر یافتن پرتوهای نامرئی فروسرخ به نور مرئی، سیستم کار این یخچال است. به عبارت دیگر این یخچال با جذب انرژی گرمایی و پرتو افکنی آن در یک طیف متفاوت از طول موج عمل خنک کنندگی را انجام میهد. همانطور که گفتیم سطح یخچال حاوی یک ژل نگه دارنده است که برای هر ماده غذایی یک غلاف جداگانه ایجاد میکند و باعث می شود که آنها با هم ترکیب نشوند و هر کدام دمای مطلوب به خود را دریافت نمایند. شما میتوانید درجه سرمای این یخچال را روی 90 درصد تنظیم کنید و مشاهده کنید که مواد نه تنها دچار یخ زدگی نمیشوند بلکه کاملا تازه و خوب حفظ میشوند.
مزایای یخچال نانو رباتیک
- این یخچال درب ندارد و به همین دلیل لازم نیست که فضایی را برای باز و بسته شدن درب آن در نظر بگیرید.
- یخچال نانو رباتیک نیازی به شستشو ندارد.
- مصرف برق بسیار پایینی دارد.
- خنک کنندگی هر ماده غذایی به شکل مجزا با درجه سرمای مخصوص برای هر غلاف صورت میگیرد.
- بسیار زیبا است و جلوهای منحصر به فرد و خاص دارد.
نکات کلیدی درباره یخچال نانو رباتیک
- برای عملیات خنک کنندگی نیازی به صرف انرژی ندارد. بسیار بهینه است.
- 4 برابر کوچکتر از یخچالهای معمولی است و به راحتی میتوانید سایز آن را با توجه به فضای آپارتمان یا محل زندگی خود انتخاب کنید.
- این یخچال درب و قفسه ندارد و به راحتی میتوانید مواد غذایی را به هر حالتی که میخواهید به صورت عمودی، افقی، اریب و به هر حالتی در آن قرار دهید.
- ژل پلیمرهای زیستی که در ساخت سطح این یخچال به کار رفته سخت نیست، بلکه قابل انعطاف میباشد و هیچ گونه بویی ندارد.
- ساختار آن به صورتی است که تا جایی که فضا دارد میتوانید مواد غذایی را در آن نگه دارید. میتوانید مواد غذایی را به شکل متراکم یا نامتراکم در آن نگهداری کنید.
- مواد غذایی در آن قابل مشاهده است و میتوانید به هر کدام به راحتی دسترسی داشته باشید.
- هیچ صدایی ندارد و هیچ کدام از قسمتهای این یخچال متحرک نمیباشد. کاملا بیصدا و بیحرکت است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست