شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزهترین انواع شیرینیهای خشک است که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی برخلاف آنچه تصور میشود بسیار آسان بوده و در عین حال طعمی بی نظیر و خاص دارد. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی ادامه متن را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
آرد سفید | 750 گرم |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
شیر ولرم | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد + 1 عدد زرده برای روی شیرینی |
شکر | 2 ق سوپخوری |
مایه خمیر فوری | 1.5 ق سوپخوری |
نمک | 1 پینچ |
وانیل | 1/2 ق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):
- یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مایه خمیر پف کند.
- در یک ظرف بزرگ آرد را با وانیل 3 بار الک کنید تا خمیر پوکتری داشته باشید .
- شیر، شکر، روغن مایع و تخممرغها را مخلوط کرده و با چنگال خوب به هم بزنید.
- خمیر مایه پفکرده را به مواد بالا اضافه کنید.
- سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
- خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید و در جای تقریباً گرمی قرار دهید و حدود 1.5 ساعت صبر کنید تا خمیر آماده شود.
حالا به سراغ تهیه کرم وسط شیرینی دانمارکی بروید.
مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
آرد ذرت یا گندم | 6 ق غذاخوری |
شیر | 1/2 فنجان |
گلاب | 1/2 پیمانه |
شکر | 2/3 پیمانه |
وانیل یا رنده پوست لیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:
- ابتدا گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که بهجوش بیاد.
- شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- حالا ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید که گلوله نشود.
- وقتی آرد خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی سفت شود.
- کرم شیرینی دانمارکی شما آماده است.
طرز پیچیدن شیرینی دانمارکی:
- روی میز یا کف سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید.
- برای اینکار میتوانید از وردنه هم استفاده کنید.
- سعی کنید که قطر خمیر را نازک بگیرید.
- داخل خمیر مقداری کرم شیرینی دانمارکی قرار دهید و خمیر را به شکل دلخواه بپیچید.
- فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تظیم کنید.
- با قلممو روی شیرینیها زرد تخممرغ بمالید و شیرینیها را داخل فر قرار دهید.
- زمان پخت این شیرینی حدود 20 دقیقه است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله هواشناسی سیل شهرداری تهران پلیس سازمان هواشناسی بارش باران وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش ازدواج
قیمت طلا قیمت دلار خودرو گاز قیمت خودرو بورس ایران خودرو هوش مصنوعی بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات بازار خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سینمای ایران میراث فرهنگی فضای مجازی دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال مهران مدیری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه افغانستان ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان رئال مادرید لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس بازی لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه استقلال
ایلان ماسک تبلیغات اینترنت ناسا اپل فیبرنوری گوگل
فشار خون چاقی آسم کبد چرب زوال عقل