جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی بینظیر
قارچ سوخاری پفکی نوعی پیشغذا است که قارچها
در خمیرابه خوابانده شده و سرخ میشوند. این خمیرابه را میتوان به مدل های مختلف
با طعم های مختلف، مطابق با سلیقه افراد مختلف، تهیه نمود. پس از سرخ کردن مواد بایستی
آن را در دستمال گداشته تا روغن آن کشیده شود. این قارچها را معمولا به همراه سس
رنچ سرو میشوند، چرا که به خمیرابهٔ ادویه اضافه میکند. این ادویهها شبیه به
ادویههای قارچ شکمپر هستند در ادامه به طرز تهیه آن میپردازیم و در پایان به سس
رنچ اشاره کوچکی خواهیم داشت.
قارچ سوخاری پفکی
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری پفکی
قارچ | 500 گرم |
پودر سیر ریز شده | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/2 قاشق چایخوری |
آرد | 1.5 فنجان |
آرد ذرت | 1 قاشق چایخوری |
شیر | 1.5 فنجان |
نمک و پودر کاری | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی- آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و
پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
- شیر را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس
به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
- سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد
از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر
پوشانده شوند.
- در همان حال، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید
. قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلاییقهوهای شوند.
- قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار
دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
- آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
- شیر را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
- سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
- در همان حال، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلاییقهوهای شوند.
- قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
قارچ سوخاری پفکی آماده سرو
نکته
- معمولا قارچ سوخاری با سس رنچ سرو میگردد.
سس رنچ جهت سرو قارچ پفکی
برای داشتن چندین طعم در سوخاری قارچ میتوانید پیاز را حلقه حلقه کرد و درون سس کنید و مثل قارچ سرخ نمایید.
علاوه بر پیاز میتوان از میگو و مرغ تیکه شده نیز استفاده و در کنار قارچ سرخ کنید و طعمی به یاد ماندنی را در کنار خانواده و دوستان تجربه کنید. نوش جان... .
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی چین رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی تهران یسنا سیل هلال احمر روز معلم پلیس قوه قضاییه معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا حقوق بازنشستگان طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا تورم
مهران غفوریان موسیقی عمو پورنگ تلویزیون سریال مهران مدیری عفاف و حجاب تبلیغات سینمای ایران مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل اینستاگرام گوگل عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب دیابت