یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


بیشتر کشورهای مسکلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. د این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.


Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده است.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرنی می شوند


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار


تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ