چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره
آرد را با بیکینگ پودر و سبزیهای معطر مخلوط میکنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.
مواد اولیه :
آرد گندم سبوسدار 120 گرم
سبزیهای معطر خشک و بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی 100 گرم
زیره و سیاه دانه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آرد را با بیکینگ پودر و سبزیهای معطر مخلوط میکنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.
خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نانهای کوچک 10 سانتیمتری و مربع شکل باز میکنیم.
زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نانها را در آن میغلتانیم.
روی نانها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
کف سینی فر را کمی چرب کرده و نانها را روی آن قرار داده در فر میگذاریم و با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 18 دقیقه میپزیم.
نکتـه :
کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.
از سبزیهای معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست