یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه بادنجان شکم پاره
این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.
مواد لازم :
بادنجان : 6 عدد
قارچ : 200 گرم
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
نخودفرنگی ( در صورت تمایل ) : 200 گرم
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
ذرت : 200 گرم
نمک، ادویه، پودر سیر : به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار کافی
پیاز : 2 عدد متوسط
آب : نصفه لیوان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط
ابتدا بادنجان ها را پوست کنده و وسط آن را یک برش کوچک دهید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )
به مدت 4 الی 5 ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها بیرون رود.با این کار هم غذای رژیمی تری دارید و هم مصرف روغن تان کمتر می شود
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید
سپس ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.
در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید.
در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کرده و نصفه لیوان آب داخل آن ریخته و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی است
در این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.
بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.
به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.
این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی :
در این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.
بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.
به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.
این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی :
ترشی بادنجان کبابی
لازانیا بادنجان،غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش
ماکارونی را به سبک جدید درست کنید ( ماکارونی با بادنجان کبابی )
کشک بادنجان
اشكنه كدو و بادنجان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مشهد سیل مشهد مجلس سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم رئیس جمهور دولت رئیسی سیدابراهیم رئیسی رسانه
سیل هواشناسی تهران سیلاب بارش باران سلامت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی خراسان رضوی باران شهرداری تهران فضای مجازی
قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو ایران خودرو یارانه قیمت طلا مالیات بورس مسکن
سینمای ایران نمایشگاه کتاب سینما لیلا حاتمی زری خوشکام جشنواره کن علی حاتمی کتاب فیلم نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال
قرآن ایلان ماسک
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس چین اوکراین نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی تراکتور اشکان دژاگه مهدی تاج بارسلونا مس رفسنجان سپاهان
هوش مصنوعی گوگل ناسا سامسونگ فناوری آیفون هواپیما موبایل اینترنت اپل مغز انسان
سازمان غذا و دارو استرس تجهیزات پزشکی رژیم غذایی پزشک کاهش وزن سلامت روان مسواک ویتامین