شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

چگونه سبزيجات را در روغن کنسرو کنيم؟


تقريبا تمامي انواع سبزيجات را مي‌توان به اين شکل کنسرو کرد. يک قانون اساسي که بايد در اين روش آن را رعايت کرد، استفاده از روغن زيتون فراوان و با کيفيت است.
تقریبا تمامی انواع سبزیجات را می‌توان به این شکل کنسرو کرد. یک قانون اساسی که باید در این روش آن را رعایت کرد، استفاده از روغن زیتون فراوان و با کیفیت است.

از جمله بهترین سبزیجاتی که به این روش می‌توان آنها را کنسرو کرد، قارچ، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی و بادنجان است، البته بهتر است حین کنسرو کردن به آن برگ‌های معطر سبزیجات و کمی فلفل هم افزوده شود. نحوه کنسرو به این شکل بسیار ساده است. بعد از آنکه سبزیجات شسته، خشک و به شکل دلخواه خرد شد، باید آنها را در آب جوش و سرکه برای چند دقیقه جوشاند و بعد روی کاغذهای جذاب آب پهن کرد تا آب اضافه آنها گرفته شود. بعد آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن اضافه کرد تا جایی که هیچ فضای خالی و پرهوایی در ظرف باقی نماند. طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می‌شود و تا 12 ماه نیز می‌توان آنها را نگهداری کرد
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:jamejamonline.ir
مطالب پیشنهادی:
دستور تهیه سس تارتار
دستور تهیه پنكیك خانگی بسیار راحت و خوشمزه!
دستور العمل برنج سرخ کرده (غذای چینی)
كوفته ساندويچی
دستور پخت سنتی رولت تخم مرغ