چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خورش كرفس


در اکثر خانه های ایران این غذا حداقل یک بار خورده شده است.گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تفت دهید.
خورشت کرفس
مواد لازم
:
روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
طرز تهیه:
1- روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2- گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.
3- زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4- چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5- آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6- کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7- سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
8- کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
9- خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10- آبغوره را اضافه کنید.
11- اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.