سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

گراتن ماکارونی


یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را در نظر بگیرید کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید

مواد مورد نیاز :
ماکارانی فرمی : 300 گرم
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
سس بشامل : 1 دستور
پنیر پارمزان : 200 گرم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه پیاز و ادویه گوشت و پودر سیر و کمی فلفل و رب گوجه فرنگی آماده کنید.
سس بشامل یا سس سفید را نیز طبق دستور ذکر شده در لازانیا تهیه کنید.
یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را در نظر بگیرید کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید اکنون کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را به همه جای ماکارانی ها برسانید .
در صورت تمایل می توانید سطح آن را با پنیر پارمزان بپوشانید ولی برای کم کالری شدن می توان کمی به اطراف ظرف فقط بریزید.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن کمک می کند.)
مجددا ماکارانی فرمی و دوباره مواد گوشتی و سس سفید را بریزید.
بهتر است روی گراتن ماکارانی باشد و یک لایه پنیر پارمزان بپاشید.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه زمان پخت دهید.
سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه در فر سطح گراتن طلایی شود.



گراتن ماکارونی



نکته ها :
1 - این مقدار برای 4-5 نفر کافی است.

2 - گراتن را نیز مانند لازانیا اجازه دهید 10-15 دقیقه خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.



تهیه شده توسط مریم محمدی
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ



مطالب پیشنهادی :
گراتن بادمجان، بهترین پیش غذا برای میهمانی

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

موساکا (یونانی)
رولت تن ماهی
دستور تهیه پنكیك خانگی بسیار راحت و خوشمزه!







همچنین مشاهده کنید