یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی


اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم

مواد لازم :
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
تره فرنگی ۲ عدد
اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پیازچه ۴ عدد
سبزی کوکو ۱۵۰ گرم(حدود ۳ مشت)
گردو ۲۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

طرز تهیه :
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.
تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : idpcf.com



مطالب پیشنهادی :
سالاد لوبیا، غذایی مناسب برای کسانی که دیابت دارند
سوپ فلفل دلمه ای مخصوص کسانی که آنفلوانزا دارند
با این غذا به جنگ سرطان بروید
سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع ( II )
کتلت تن ماهی و ذرت برای شما که کلسترولتان بالاست!