شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
بازی خودشناسی
اگر میخواهید با این بازی به اسرار درون خود پی ببرید، به نکتههای زیر بهدقت توجه فرمائید:
۱) یک قلم در کنار خود داشته باشید.
۲) اولین جوابی که به ذهنتان میرسد را بگوئید. نیازی به فکر کردن نیست؛ بدانید که جواب درست یا غلطی وجود ندارد.
۳) سعی نکنید که جوابها را حدس بزنید؛ زیرا چیزی از این کار یاد نخواهید گرفت.
۴) با خودتان صادق باشید. شاید این فقط، یک بازی سرگرمکننده باشد؛ ولی همین بازی میتواند چیزهای زیادی راجعبه خودتان، به شما یاد بدهد. از قبول حقیقت نترسید.
۵) قبل از اینکه جواب خود را بنویسید، کلید بازی را مطالعه نفرمائید.
۶) تا حد امکان، سعی کنید گروهی بازی کنید و به عکسالعملهای دیگران نیز توجه نمائید.
قصد این بازی، شناخت خود و دیگران است. در این میان، هرگز خود و یا دیگران را مورد قضاوت قرار ندهید. تفاوتها هم میتوانند جالب باشند.
● زمانی برای تغییر
شما به یک معمار داخلی و یا متخصص فنگشوئی (هنر تزئین خانه) نیاز ندارید تا به شما بگوید که گاهی وقتها، کوچکترین تغییر در دکوراسیون اتاق، میتواند بهطور شگفتانگیزی تأثیر زیادی داشته باشد. شما نیز به تعویض و یا جابهجائی اثاثیهٔ اتاق ندارید؛ تنها با استفاده از کوسنهای رنگی بر روی مبل، اضافه کردن یک گیاه یا رنگ کردن دیوار و یا حتی عوض کردن لامپهای سفید شفاف با زرد ملایم، میتوانید بهطور کامل احساس اتاقتان را عوض کنید. گاهی وقتها، حتی میتوان تنها با جاروبرقی و یک گردگیری ساده، تفاوتهائی را ایجاد کرد. هر تغییری چه بزرگ و چه کوچک، باعث میشود تا شما خانهتان را با جلوهای نو ببینید.
● اگر تصمیم دارید رومیزی جدید برای میز اتاق ناهارخوری بخرید، چه نوع رومیزی میخواهید؟
۱) رومیزی سفید ساده
۲) رومیزی با رنگهای گرم مانند صورتی روشن، گلبهی، خردلی
۳) رومیزی با رنگهای سرد مانند سبز چمنی، کلهغازی (سبزآبی) و صدفی
۴) رومیزی با رنگهای روشن و طرحهای گوناگون
انتخاب شما:
● کلید زمانی برای تغییر
همهٔ ما در باطن، یک دکوراتور هستیم و به قلبمان اجازه میدهیم تا تصمیم بگیرد که اطرافمان چهطور باید بهنظر بیاید. اتاق ناهارخوری، مرکز محل زندگی ماست و میز ناهارخوری، نشانگر صحنهٔ نمایشی است که داستان زندگی خانواده در آنجا اتفاق میافتد. شاید بدون دانستن این موضوع، شما رومیزی را انتخاب میکردید که دارای تناسب رنگی بیشتری باشد. انتخاب شما، نشاندهندهٔ حال و هوائی است که میخواهید در زندگیتان ایجاد کنید و یا ترجیح میدهید که داشته باشید.
۱)رومیزی سفید ساده
شاید پدر خانواده است که همیشه فریاد میزند، یا جروبحثهای مداوم و یا فقط احساس در حاشیه بودن و ...؛ در هرحال، چیزی که حس میکنید خانوادهٔ شما کم دارد، کمبودجا و بهتبع آن، نداشتن آزادی عمل فیزیکی میباشد. آن رومیزی سفید، ممکن است به شما کمی کمک کند؛ اما برای داشتن آزادی عمل بیشتر، لوازم اضافی را از منزل خارج کنید و در صورت امکان، به خانهای بزرگتر نقل مکان نمائید.
۲) رومیزی با رنگهای گرم مانند صورتی روشن، گلبهی، خردلی
خانهٔ شما از کمبود خطوط ارتباط مؤثر، رنج میبرد. شاید بهندرت در هنگام صرف غذا، همهٔ اعضاء خانواده حضور دارند و حتی زمانیکه میتوانید همه را دور هم جمع کنید، ایجاد ارتباط و بحث و گفتوگو، دشوار است. این شرایط سخت است، اما غیرقابل تغییر نیست. همانطور که شما بهطور درونی احساس میکنید اگر خانهای گرم و راحت ایجاد کنید و توجه بیشتری به علائق یکدیگر بنمائید، گفتوگوهای صمیمانهای آغاز میشوند و کمکم تداوم پیدا میکنند.
۳) رومیزی با رنگهای سرد مانند سبز چمنی، کلهغازی (سبزآبی) و صدفی
شما خانوادهٔ صمیمی و نزدیک دارید. در خانهٔ شما، افراد نمیتوانند از همدیگر جدا شوند و بهنظر میرسد که گاهی وقتها در سر راه یکدیگر نیز قرار میگیرند. این موضوع، قابل تحسین است که خانوادهٔ شما خیلی به هم نزدیک است؛ ولی اگر کمی به آزادیهای فردی یکدیگر ارزش دهید، زندگی متعادلتری خواهید داشت.
۴) رومیزی با رنگهای روشن و طرحهای گوناگون
محیط خانهٔ شما کسل کننده است. گاهی وقتها فکر میکنید که ملالآور، توصیف بهتری باشد. احساس میکنید که خانه، محلی شده است فقط، برای رفع خستگی بعد از یک روز طولانی. شاید افزایش رنگهای متنوع و یا پخش موسیقی شاد، فضای بانشاطی را در خانه ایجاد کند. فقط لازم است یک نفر پیشقدم شود و شما میتوانید آن یک نفر باشید.
منبع : مجله شادکامی و موفقیت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست