چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بی . بی . سی و سپاه


بی . بی . سی و سپاه
امروز از دنیای بلاگرها دو مطلب داریم. مطلب اول را امین صبحی در «دلم گرفت ای همنفس- یادداشت های یک خبرنگار» نوشته و دومی را هم ابوذر در وبلاگ «پاسداران».
راستی یکی دو خبر هم برایتان داریم. اخیرا نمی دانیم چه شده که گوگل گیر داده به سایت های اینوری! سایت کیهان و بصیرت را وقتی جستجو کنید با عبارت عجیب «این وبگاه ممکن است به کامپیوتر شما آسیب بزند» مواجه می شوید!! جل الخالق.
خبر بعد هم اینکه سایت تبیان یک مسابقه وبلاگی درباره حضرت امام(ره) راه انداخته است. اخبار تکمیلی را می توانید در تبیان بیابید.
□□□
مدت زیادی تا آغاز رقابت های فشرده بر سر کرسی ریاست جمهوری اسلامی ایران نمانده؛ انتخابات ریاست جمهوری همواره مهم ترین و پرشورترین انتخابات سی ساله اخیر بوده و تأثیرات مهمی در فرهنگ، سیاست و اقتصاد کشورمان داشته است. بیهوده نیست که این انتخابات همیشه به یک رقابت سنگین و حساس بدل می شود و همه جناح های سیاسی برای کسب این کرسی تمام توان خود را به کار می گیرند.
آنچه که می تواند از نظر وظیفه روحانیت بدان نگریست، دو نکته مهم و اساسی است. نخست آنکه بنابه فرموده مقام معظم رهبری که همواره در هر انتخاباتی و به ویژه در انتخابات اخیر بدان تأکید کرده اند مشارکت حداکثری مردم و انتخابات رئیس جمهوری با رای بالای ملت اولویت نخست نظام بوده است.
یکی از ویژگی های مهم ساختار سیاسی کشورمان همین مشارکت حداکثری است. در کمترکشوری می توان این مولفه مهم را مشاهده کرد.
میانگین مشارکت مردم ایران در انتخابات سی ساله پس از انقلاب همواره بالای ۵۰ درصد بوده است و در قیاس با کشورهای توسعه یافته غربی نیز ما از متوسط خوبی برخوردار هستیم. همین ویژگی ما را ملزم می کند که مسئله مشارکت حداکثری مردم بیش از پیش تاکید کنیم.
نظام هایی چون نظام جمهوری اسلامی ایران بدون مشارکت گسترده مردمی از کمبود مهمی رنج می برند و تلاش همه دلسوزان وفاداران نظام باید متمرکز شود تا این مولفه اساسی نظام خدشه نبیند تاکنون نیز همه جناح ها و تفکرات دست به دست هم داده اند و چنین امر حیاتی را به گونه موفقیت آمیزی محقق کرده اند.
روحانیت به عنوان مرشد دینی مردم و امین جامعه نقش مهمی در راستای نیل به این هدف اساسی داشته و دارد.
بی تردید وظیفه همه مبلغین و روحانیون محترم این بوده و هست که دلایل حضور گسترده دراین آزمون مهم را برای مردم بازگو کنند.
روحانیت نشان داده اند که بیش از هر روشنفکر و صاحب تریبونی زبان مردم را می دانند و با خواسته های آنان آشنایند.
نکته مهم دیگری که باید از جایگاه روحانیت بدان نگریست، مسئله مهم ارشاد مردم به سوی انتخاب فرد اصلح است. تبیین شاخص ها و معیارهای انتخاب اصلح و راهنمایی مردم برای یافتن صالح ترین و شایسته ترین نامزدها همواره مورد توجه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده و بی شک در این مهم نیز جایگاه روحانیت بسیار اثرگذار و استراتژیک است.
مردم همواره به روحانیت به عنوان ارشادگر دینی و اخلاقی خود نگریسته اند هرچند به دلیل برخی کمبودها و کم کاری ها از یک سو و اقدامات شیطنت آمیز دشمنان از سوی دیگر، در برخی موارد به جایگاه مقدس روحانیت خدشه هایی وارد شده و اثرگذاری آن با آسیب هایی مواجه بوده است. اما علیرغم خواست دشمنان اسلام، همچنان روحانیت به عنوان یکی از مهم ترین گروه های مرجع می تواند نقش بی بدیلی در هدایت فکری جامعه به سوی انتخاب اصلح داشته باشد.
مردم از روحانیت بیش از هر گروه و طیف دیگری انتظار دارند که آنان را دراین آزمون حساس و سرنوشت ساز یاری کند. به این امید که بازهم چون گذشته شاهد انتخاباتی پرشور و پربرکت باشیم.
□□□
● بی بی سی نگران از حضور قدرتمند سپاه
بی.بی.سی فارسی، یکی از پروژه های عملیات روانی استکبار جهانی که خود از دل دیگر پروژه های عملیات روانی شبکه براندازی نرم ناتوی فرهنگی متولد شده است، نتوانست نگرانی آشکار خود را از ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عرصه رفع تهدیدات بزرگ و بسیار جدی فناوری اطلاعات در کنار بهره برداری سالم از امکانات آن را مخفی کند.
این سرویس خبری سیاسی امنیتی، در تلاش برای تقویت حمایت از شبکه فعالان تولید و انتشار محتوای مستهجن در اینترنت با براه اندازی جریان خبری در طرح ادعای مبارزه سپاه با جریانات آزاد فکر و اندیشه (!!!) مدعی ورود سپاه به نمایندگی از نظام جمهوری اسلامی ایران به عرصه برخورد با فکر(!) و اندیشه(!) در اینترنت شد.
برخورد با شبکه فعالان پرنوگرافی در ایران، در حالی از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صورت گرفته که در کشورهای دیگر نیز در کمترین وضع، برای مرتکبین جرائمی همچون قاچاق انسان و پورنوگرافی کودکان و پورنوگرافی همراه با اجبار یا اغوا، جرائم بسیار شدید در نظر گرفته شده است و نیروهای امنیتی جهان بخش های ویژه تخصصی برای شناسایی و برخورد با مجرمان حرفه ای و سازمان یافته سایبرنتیکی تشکیل داده و با قدرت و بهره وری از تخصص های ویژه و در سایه حمایتهای کامل و همه جانبه قانونی و قضایی و اطلاعاتی، به مبارزه با این جرائم مشغول هستند.
● براستی چرا بی.بی.سی نگران است؟
علت اول نگرانی بی.بی.سی را باید در ذات و رویکرد عمل و رفتار سپاه پاسداران جست.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همه برهه ها و عرصه های خطرساز، بعنوان فرمانده میدان و علمدار لشگر مبارزه و دفاع از انقلاب اسلامی و ملت و کشور ایران حاضر بوده است. رویکرد سپاه پاسداران در اولویت ویژه برای عملیاتهای مخرب علیه اسلام و انقلاب اسلامی و کلیه تحرکاتی که بعنوان تهدید علیه دستاوردها و اهداف انقلاب اسلامی مطرح هستند، همچنین قاطعیت، صراحت و شفافیت و قدرت و استحکام و خستگی ناپذیری و عدم تأثیرپذیری از جوسازی و جریانسازیهای بیگانه، کلیه جریانات امنیتی و سیاسی دشمن را که در حال فعالیت علیه انقلاب اسلامی هستند، نگران می کند.
چه اینکه، ترویج لیبرالیزم جنسی و اخلاقی، به عنوان یکی از راهکارهای سست نمودن اعتقادات و باورهای انسانها به خداوند متعال، مفهوم دین و اسلام و در نهایت زندگی دینی و ایجاد فضای چالش بین مردم و حاکمیت با ایجاد اختلاف میان ارزشهای عمومی و ارزشهای رسمی و حرکت بسمت براندازی از درون با ایجاد چالش و درگیری منافع و مصالح ملت و حاکمیت، سیاست اعلام شده و علنی رسانه های استکباری همچون بی.بی.سی است و بی.بی.سی بیش از آنکه نگران هرکس باشد، اولا نگران لو رفتن سرخط های ارتباطی خود در ایران، دوما نگران عزم احتمالی سپاه در برخورد با مجریان سیاستهای براندازی نرم در ایران سوما نگران رویکرد آشتی ناپذیر و پولادین سپاه در اجرای سیاستهای دفاعی است.
حضور بسیار بیشتر از هشت ساله سیاسیون دارای رویکردهای انفعالی و لیبرالیستی منطبق بر معیارهای مدنظر غرب برای براندازی خاموش و در سکوت و از درون نظام جمهوری اسلامی ایران موجب گشته بود تا مبارزه با تمامی شبکه های سازمان یافته و منسجم غرب علیه منافع ملی ملت ایران است؛ با بی همتی، و گاه کارشکنی مسئولان ذیربط همراه شود. این ماجرا تا جایی پیش رفت که دشمن در اجرای عملیات براندازی نیمه سخت خود نیز سرخط های هماهنگی و چراغ سبز در درون دولت برای مجرمین ضدامنیتی فراهم ساخت و به تعبیر مقام معظم رهبری، حتی در جریان ماجرای شبه کودتای کوی دانشگاه سال ۷۸، چراغ سبزهایی را از برخی مسئولان دولتی نیز دریافت کردند!
در حال حاضر و با ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک نیروی دشمن شکن و سخت کوش به میدان مبارزه با جرائم و شبکه های مخل امنیت ملی کشور که با روحیه ای کاملا متفاوت و با روش عملکردی همیشه ابتکاری و ناشناخته، تحول اساسی در این عرصه فراهم آمده و کم کاری ها و سوءعملکرد و گاه، کارشکنی های برخی عناصر پسمانده از دوران حاکمیت جریانات برانداز در مصادر اجرایی و سیاسی کشور، رنگ باخته و به روشنی، سر شبکه این جریانات یعنی ناتوی فرهنگی، از ورود این نهاد قدرتمند طوفان ساز به عرصه مبارزه با جرائم رایانه ای- که به حق نیازمند توان فنی و اطلاعاتی بسیار بسیار بالاست و این ورود، خود بیانگر اوج گرفتن این دو مؤلفه در این نهاد است- احساس ناامنی کرده و سیاستهای پدافندی خود را به اجرا گذارده اند که تبلیغات انفعالی، ضعیف و از سر ناچاری و ضعف و ترس بی.بی.سی را نیز می توان در همین چهارچوب ارزیابی نمود.
منبع : روزنامه کیهان


همچنین مشاهده کنید