قیمت طلا امروز




 صلح با اسرائیل

 سایت انتخاب / ۱۴ ساعت قبل

سخنگوی وزارت خارجه: عاصم منیر در راستای مساعی جمیله پاکستان برای کمک به تقویت صلح در منطقه، دوشنبه به ایران سفر می‌کند/ سید حسن خمینی: گاهی ثمرات مصالحه درست از صدها جنگ بیشتر است؛ فتح مبین مربوط به احد و بدر و خندق و تبوک نیست، مربوط به صلح حدیبیه است/ پزشکیان: آنچه در روند یادداشت‌ تفاهم به آن رسیدیم، اجماع کارشناسی همه کسانی بود که دستی بر آتش داشتند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و سوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۸ روز می‌گذرد، شبکه آی ۲۴ اسرائیل گزارش داد...
 سخنگوی وزارت خارجه: عاصم منیر در راستای مساعی جمیله پاکستان برای کمک به تقویت صلح در منطقه، دوشنبه به ایران سفر می‌کند/ سید حسن خمینی: گاهی ثمرات مصالحه درست از صدها جنگ بیشتر است؛ فتح مبین مربوط به احد و بدر و خندق و تبوک نیست، مربوط به صلح حدیبیه است/ پزشکیان: آنچه در روند یادداشت‌ تفاهم به آن رسیدیم، اجماع کارشناسی همه کسانی بود که دستی بر آتش داشتند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و سوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۸ روز می‌گذرد، شبکه آی ۲۴ اسرائیل گزارش داده که امارات درحال تقویت مخازن ذخیره سوخت خود با موانع فلزی برای مقابله با حملات احتمالی ایران است.

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز چهل و دوم جنگ سوم چه گذشت؟(۳۱ مرداد ۱۴۰۵)/ تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر/محسن رضایی: عراقچی شروط ما را برای باز شدن تنگه به آمریکا اعلام کرده/اگر کشورهای اطراف در جنگ اقتصادی با آمریکا همراهی کنند منافعشان را می‌زنیم/گفتگوی عراقچی با وزیرخارجه مصر درباره اجرای تفاهم‌نامه تهران و واشنگتن/شبکه آی ۲۴: امارات درحال تقویت مخازن ذخیره سوخت خود با موانع فلزی برای مقابله با حملات احتمالی ایران

اخبار مربوط به روز چهل و سوم جنگ سوم و روز صد و سی و هشتم آتش بس (۱ شهریور ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

سخنگوی وزارت خارجه: عاصم منیر دوشنبه به ایران سفر می‌کند ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۱۰:۵۴ اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران از سفر عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران خبر داد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، فیلد مارشال عاصم منیر روز دوشنبه در راس یک هیات رسمی به تهران سفر خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد این سفر در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران-پاکستان و نیز ادامه مساعی جمیله پاکستان برای کمک به تقویت صلح و امنیت در منطقه صورت می‌گیرد.

عاصم منیر در این سفر با مقام‌های ارشد کشورمان دیدار و گفتگو خواهد کرد. سید حسن خمینی: گاهی ثمرات مصالحه درست از صدها جنگ بیشتر است/ پیامبر (ص) درباره صلح حدیبیه فرمودند «این مصلحت الهی است» ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۱۰:۲۷ سید حسن خمینی در جریان مراسم میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام خمینی (ره)، تأکید کرد: فتح مبین احد، بدر، خندق و تبوک نیست؛ مربوط به صلح حدیبیه است. گاهی ثمرات مصالحه درست از صدها جنگ بیشتر است.

وی افزود: در همین داستان صلح حدیبیه، یکی از بزرگترین صحابه‌ پیامبر (ص) که بعدها منشأ اثرات بزرگی هم در تاریخ اسلام شد، می‌گفت من یک جا در نبوت پیامبر (ص) شک کردم، آن هم در داستان صلح حدیبیه بود. می‌آید به پیامبر (ص) تشر می‌زند که مگر ما حق نیستیم؟ پیامبر میفرمایند «این مصلحت الهی است». کمتر از سه سال بعد، فتح مکه و پیروزی نهایی اسلام به وقوع می‌پیوندد. محسن رضایی: عربستان، ترکیه و پاکستان یک پیمان درست کردند، زیرا آمریکا به آن‌ها گفت «خداحافظ؛ ما داریم می‌رویم»؛ این‌ها می‌خواهند خلأ ایالات متحده در منطقه را پر کنند/ اگر ایران این خلأ را ایجاد نمی‌کرد، آمریکا کنار نمی‌رفت که دیگران جا پای آن را پر کنند و غنیمت ما بردارند و ببرند/ ایران و مصر می‌توانند در [توافق مکه] به عنوان موسس حضور داشته باشند، نه اینکه عده‌ای بگویند بیایید این پیمانی که ما درست کردیم را تأیید کنید ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۱۰:۰۰ دبیر شورای عالی امنیت ملی می‌گوید ملت ایران غنیمتی به نام خلأ آمریکا در منطقه را به دست آورده است.

به گزارش انتخاب، محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: همین الان دوستان ما در عربستان، ترکیه و پاکستان آمده‌اند یک پیمان درست کردند، زیرا آمریکا به آن‌ها گفته «خداحافظ؛ ما داریم می‌رویم.» این‌ها می‌خواهند خلأ آمریکا را پر کنند. 

وی افزود: ما یک غنیمتی به نام خلأ آمریکا در منطقه به دست آورده‌ایم. اگر آمریکا ضعیف و دچار خلأ نشده بود، کنار نمی‌رفت که کشورهای دیگر بیایند جا پای آن را پر کنند و غنیمت ما بردارند و ببرند. 

ما پیش از همه از وحدت جهان اسلام دفاع کردیم. الان هم از هر نوع اتحادی که در منطقه درست شود که البته همه را در آن مشارکت بدهند، [دفاع می‌کنیم]. ایران و مصر نمی‌توانند در چنین پیمانی (توافق مکه) به عنوان موسس و کسانی که حرفشان دخالت داده شود، حضور داشته باشند؟ نه اینکه عده‌ای از دوستان بگویند آقا ما یک پیمانی درست کردیم، شما بیایید آن را تأیید کنید. ما چه چیزی را تأیید کنیم؛ ما حتی نمی‌دانیم شما چه چیزی را امضا کردید.

او ادامه داد: بنابراین فضایی که در منطقه امروز درست شده است، فضای پرواز ملت ایران است. رویترز: دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی، بلغارستان را تنها یک ماه پس از استقرار، ترک کردند ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۹:۳۲ به گزارش رویترز، ایالات متحده پس از جنگ با ایران، استقرار موقت این هواپیماها را بر اساس توافقی که استفاده مشترک از تاسیسات نظامی را تنظیم می‌کند، درخواست کرده بود. ایران در آن زمان اعلام کرده بود که استقرار این هواپیماها به منزله همدستی در «تجاوز و جنایات جنگی» خواهد بود.

«دیمیتار استویانوف» وزیر دفاع بلغارستان به خبرنگاران گفت دو فروند هواپیمای «KC-135» نیروی هوایی آمریکا روز جمعه بلغارستان را ترک کردند.

مقامات آمریکایی هنوز به درخواست برای اظهارنظر پاسخ نداده‌اند. استقرار این هواپیماها که پارلمان بلغارستان در ۲۲ ژوئیه آن را تصویب کرده بود، باعث اعتراض ساکنان مناطق اطراف شد که نگران هدف قرار گرفتن آن‌ها توسط موشک‌ها و پهپادها بودند.

استویانوف گفت تمام پروازهای این هواپیماها در طول استقرار موقت‌شان، ماموریت‌های آموزشی بر فراز کشورهای متحد بوده است و بلغارستان «هیچ اطلاعاتی درباره تهدید مستقیم علیه امنیت ملی خود» نداشته است. پزشکیان: آنچه در روند یادداشت‌ تفاهم به آن رسیدیم، اجماع کارشناسی همه کسانی بود که دستی بر آتش داشتند ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۹:۱۹ رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در تجدید میثاق اعضای دولت با آرمان‌های امام خمینی درباره یادداشت تفاهم با آمریکا توضیحاتی داد.

به گزارش انتخاب، پزشکیان اظهار کرد: آنچه در روند تفاهم‌نامه پس از بحث‌ها و گفت‌وگوهای طولانی به آن رسیدیم، بدون استثنا اجماع کارشناسی همۀ کسانی بود که دستی بر آتش داشتند؛ یعنی رزمندگانی که می‌جنگیدند، مدیرانی که امنیت کشور را حفظ می‌کردند، مجریانی که اجرا می‌کردند و قانون‌گذاران و قاضیان و عادلانی که بودند.

وی افزود: اگر ما ایستادیم و در مقابل دشمن سر خم نکردیم، همین آدم‌ها بودند و کسانی به غیر از این‌ها نبودند. همین آدم‌ها نشستند و به یک چهارچوبی رسیدند و مصلحت، حکمت و عزت را بر این دیدند که باید این‌گونه عمل کرد. 

پزشکیان تصریح کرد: تکذیب می‌کنند، چون بیان قضیه را نمی‌دانند و یا دستی بر آتش ندارند. قرآن می‌گوید «می‌خواهید کسی که اصلا تعقل نمی‌کند، بشنود؟» هر چیزی که بگویید نمی‌شوند. «می‌خواهی کسی را هدایت کنی که بصیرت اینکه چگونه است را ندارد؟». ظلم می‌کنیم به اینکه نتوانیم تصمیم درست بگیریم. روزنامه انگلیسی تلگراف: ایران در یک حمله سایبری بی‌سابقه، یک نیروگاه برق در بریتانیا را به مدت چهار روز از کار انداخت/ این حادثه هم‌زمان با مجموعه‌ای از حملات سایبری به زیرساخت‌های آب‌رسانی آمریکا رخ داد ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۸:۵۶ روزنامه بریتانیایی تلگراف ادعا کرد که ایران در یک حمله سایبری بی‌سابقه، یک نیروگاه برق بریتانیا را به مدت چهار روز از کار انداخت.

به گزارش انتخاب، گمان می‌رود این نخستین بار باشد که هکرهای وابسته به ایران موفق شده‌اند چنین تأسیساتی را در بریتانیا تعطیل کنند؛ همچنین گفته می‌شود این حمله موفق‌ترین حمله سایبری از این نوع بوده است.

این حادثه هم‌زمان با مجموعه‌ای از حملات سایبری به زیرساخت‌های آب‌رسانی آمریکا رخ داد که ماه گذشته ۱۲ ایالت را تحت تأثیر قرار داد.

حمله در بریتانیا، یک تولیدکننده کوچک برق را هدف قرار داد و هیچ تأثیر نامطلوبی بر تولید یا تأمین برق در سطح ملی نداشت.

با این حال، این حادثه نشان‌دهنده توانایی هکرهای ایرانی برای نفوذ به زیرساخت‌های ملی و از کار انداختن آنهاست.

در واکنش به این حمله، دولت بریتانیا مدیران عامل شرکت‌های حوزه انرژی را درباره چگونگی ایمن نگه داشتن تأسیساتشان توجیه و راهنمایی کرده است. لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال: در نهایت، دوباره به همان یادداشت تفاهم برمی‌گردیم، اما بهای آن، دریافت امتیازات بیشتر از سوی ایران خواهد بود؛ ترامپ هم این بها را می‌پردازد ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۸:۵۰ خبرنگار وال استریت ژورنال می‌گوید از نظر او ایران و آمریکا دوباره به یادداشت تفاهم برمی‌گردند.

به گزارش انتخاب، لارنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال گفت: برداشت شخصی من این است که در نهایت، دوباره به همان تفاهم‌نامه (MoU) برخواهیم گشت، اما بهای موافقت ایران با مفاد آن، از نظر امتیازاتی که ایران در همان ابتدا دریافت خواهد کرد، بیشتر خواهد بود. و ترامپ حاضر خواهد شد این بها را بپردازد.

وی افزود: اما باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می‌آید. خبرنگار الجزیره: فرمانده ارتش پاکستان به ایران می‌آید  ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۰:۴۲ علی هاشم خبرنگار الجزیره: فرمانده ارتش پاکستان به ایران می‌آید 

منابع بسیار مطلع به من گفته‌اند که انتظار می‌رود فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، طی یکی دو روز آینده بار دیگر به تهران سفر کند.

به گفته منابع من، هدف از این سفر فعال‌سازی مجدد میانجیگری میان آمریکا و ایران است. ادعای المیادین: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به «توافق مکه» دریافت کرده ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۰:۲۴

المیادین به نقل از یک منبع ایرانی مدعی شد: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به «توافق مکه» دریافت کرده و این موضوع در حال بررسی است. تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ - ۰۰:۲۳

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان طی یک تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای، و راهکارهای مؤثر برای تقویت صلح، ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا  گفتگو کردند.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟

کافی است تاریخ‌ها را کنار هم بگذاریم. آتش‌بس در ۱۸ فروردین اعلام شد. در ۲۴ فروردین، آمریکا محاصره بنادر ایران را آغاز کرد. فقط 6 روز فاصله بود. توقف حملات هوایی، فشار را متوقف نکرد؛ فشار از آسمان به دریا منتقل شد و این بار مستقیما صادرات نفت و راه‌های ارتباطی ایران را هدف گرفت. محاصره هم قرار نبود رفت‌وآمد …
         
میانجیِ گمشده مذاکرات ایران و آمریکا به روایت «نشنال‌اینترست» | چرا ایران مجهز به سلاح هسته‌ای به سود روسیه نیست؟
سایت اقتصادنیوز

میانجیِ گمشده مذاکرات ایران و آمریکا به روایت «نشنال‌اینترست» | چرا ایران مجهز به سلاح هسته‌ای به سود روسیه نیست؟

اقتصادنیوز: بازگشت روسیه به نقشی مشابه دوران مذاکرات برجام می‌تواند روند مذاکرات را تقویت کند و کشوری را به عنوان میانجی قرار دهد که هر دو با آن سابقه تعامل دارند.
فارن افرز: پایان خاورمیانه آمریکایی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فارن افرز: پایان خاورمیانه آمریکایی

پیامدهای کامل فاجعه آمریکا در ایران نیز به همین ترتیب به زمان نیاز خواهد داشت تا آشکار شود. در کوتاه‌مدت، نظم منطقه‌ای به رهبری آمریکا قرار نیست از میان برود.
جنگ اقتصادی کنید محکم می‌خورید!
سایت جوان آنلاین

جنگ اقتصادی کنید محکم می‌خورید!

سخنان سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی بازتاب گسترده‌ای در جهان داشت، به ویژه در جهان شیوخ عرب خلیج‌فارس وقتی گفت «اگر در جنگ اقتصادی امریکا علیه...
         
بمب اتم یا بمب تورم؟!
روزنامه توسعه ایرانی

بمب اتم یا بمب تورم؟!

طهمورث گیلانی در شرایطی که جامعه ایران تحت فشار تحریم های کمرشکن، تورم فزاینده و ناپایداری های اقتصادی روزگار می گذراند و کارشناسان ارشد
    
آقای رئیس جمهور ! خدا قوت
روزنامه آرمان امروز

آقای رئیس جمهور ! خدا قوت

هوشمند سفیدی آرمان امروز : دولت وفاق ملی از اول شهریور ماه ، سومین سال کار خود را آغاز کرد و طبعا آقای رئیس جمهور هم سومین سال فعالیت کابینه را رهبری خواهد کرد و البته این مقطع از امروز به هفته دولت امتداد پیدا می کند. بی تردید ، ریاست جمهوری جناب آقای دکتر [ ]
چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟
روزنامه توسعه ایرانی

چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه هدف اصلی این فضاسازی ها به حاشیه بردن اصل سفر و دستاوردهای آن است، گفت: دشمن از تقویت ارتباط میان ایران و عراق، نگران
معنای دولت همان است که بوده
روزنامه شرق

معنای دولت همان است که بوده

با مراجعه به ادبیات (نظم و نثر) و همچنین فرهنگ لغت مشخص می‌شود دولت در گذشته به معنی ثروت، مکنت و بخت و اقبال بوده است. دولتمند یعنی کسی که بخت و اقبال یافته و صاحب ثروت شده است.
هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود
سایت عصرایران

هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با اشاره به کاهش رشد جمعیت، ازدواج و باروری اعلام کرد پیش‌بینی‌ها از منفی شدن نرخ رشد سالانه جمعیت ایران در سال...
تحلیل مهم آتلانتیک / ایران چگونه قدرت برتر غرب آسیا شد؟
سایت ایران آنلاین

تحلیل مهم آتلانتیک / ایران چگونه قدرت برتر غرب آسیا شد؟

نشریه آمریکایی با اشاره به شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در حملات به ایران گزارش داد که از این پس قدرت برتر و مسلط در غرب آسیا نه آمریکا و نه صهیونیست‌ها، بلکه ایران خواهد بود.
ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت فرارو

پایان دکترین کارتر در خلیج فارس؟

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟
سایت فرارو

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟

غلامرضا کریمی، استاد روابط بین الملل معتقد است آمریکایی ها به این جمع بندی رسیده اند که فعلا برنامه ای برای مذاکره با ایران نداشته باشند و فشارهای اقتصادی و تحریم ها را تشدید کنند و حتی کشورهای ثالث را مورد تهدید قرار داده اند که هر گونه مراوده تجاری با ایران را با تحریم های شدید مواجه خواهند کرد.با …
آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟
سایت فرارو

آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟

گاردین در تحلیلی با مقایسه شرایط کنونی دونالد ترامپ با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری ایران، می‌نویسد رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است از باتلاق جنگ با ایران خارج شود، اما تهران ظاهراً قصد ندارد اجازه دهد او به‌سادگی از این بحران عبور کند و حتی می‌کوشد هزینه جنگ را در انتخابات میان‌دوره‌ای …
چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین

تنها ۷۴ نماینده از مجموع ۲۸۵ نماینده مجلس بیانیه حمایت از عملکرد صداوسیما را امضا کردند. اتفاقی که یک ماه مانده به پایان دوره ریاست پیمان جبلی، به «نه» معنادار اکثریت مجلس تعبیر شده است. الستی در گفت‌وگو با فرارو می‌گوید صداوسیما هیچ‌گاه نتوانسته نماینده مطالبات کل ملت ایران باشد و در سال‌های اخیر، انحصار …
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ویدئویی کمتر دیده شده از رهبر جدید انقلاب

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| حجاب خانم وزیر در دیدار با یک مرجع تقلید وایرال شد

گاردین: ایران به‌دنبال تکرار به «زانو درآوردن» ترامپ مشابه کارتر در بحران گروگان‌گیری است
خبرگزاری ایسنا

گاردین: ایران به‌دنبال تکرار به «زانو درآوردن» ترامپ مشابه کارتر در بحران گروگان‌گیری است

همزمان با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا روزنامه گاردین در تحلیلی نوشت که ماجراجویی نظامی دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران، این رئیس‌جمهور آمریکا را در وضعیتی مشابه جیمی کارتر گرفتار کرده است؛ بن‌بستی که می‌تواند آرزوهای انتخاباتی او و حزب جمهوری‌خواه را نقش بر آب کند.
سایت فرارو

تصویری کمتر دیده شده از رهبر انقلاب

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/ کنایه سنگین حسام‌الدین آشنا به محسن رضایی

سایت اقتصاد ۲۴

عکس جدید آیت‌الله سیستانی در ۹۶ سالگی منتشر شد

پرهیز از ابهام‌سازی
سایت روزنامه سازندگی

پرهیز از ابهام‌سازی

درباره ضرورت دقت در اظهارنظرهای مرتبط با تصمیمات شورای ‌عالی امنیت ملی
جدل بر سر پایان جنگ
سایت روزنامه سازندگی

جدل بر سر پایان جنگ

واکنش‌ها به اظهارات پزشکیان و قالیباف درباره نسبت قدرت نظامی و اقتصاد با تاب‌آوری مردم
فرسایش یک سرمایه ملی
سایت روزنامه سازندگی

فرسایش یک سرمایه ملی

اهمیت تنگه هرمز نباید از دست برود
نمی‌دانم طراحان تعویق انتخابات چه هدفی داشتند
سایت روزنامه سازندگی

نمی‌دانم طراحان تعویق انتخابات چه هدفی داشتند

محسن هاشمی رفسنجانی: نمی‌دانم طراحان تعویق انتخابات چه هدفی داشتند
شورایی که دوره‌اش تمام شده دیگر وجود خارجی ندارد
سایت روزنامه سازندگی

شورایی که دوره‌اش تمام شده دیگر وجود خارجی ندارد

سیدعبدالواحد موسوی‌لاری: شورایی که دوره‌اش تمام شده دیگر وجود خارجی ندارد
ادامه کار شوراها غیرقانونی است
سایت روزنامه سازندگی

ادامه کار شوراها غیرقانونی است

سیدعبدالواحد موسوی‌لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات و محسن هاشمی‌رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر تهران در گفت‌وگو با سازندگی تأکید کردند: تعویق انتخابات شوراها، فاقد پشتوانه قانونی است و رئیس‌جمهور باید جلوی این انحراف از قانون اساسی را بگیرد
چگونه می‌توان «ایران» را به یک سوژه سیاسی و حقوقی جدید تبدیل کرد؟ مهدی روزخوش: تحولات تاریخی را نمی‌توان با عقل‌ورزی‌های مصنوعی توضیح داد | نسخه طباطبائی نوزایش جدید در قدیم امر ملی ایران است
سایت اقتصادنیوز

چگونه می‌توان «ایران» را به یک سوژه سیاسی و حقوقی جدید تبدیل کرد؟ مهدی روزخوش: تحولات تاریخی را نمی‌توان با عقل‌ورزی‌های …

اقتصادنیوز: مشروطیت در ایران نخستین لحظه‌ای بود که این پرسش به‌صورت سیاسی و نهادی آشک شد: چگونه می‌توان «ایران» را از یک موضوع تاریخی به یک سوژه سیاسی و حقوقی جدید تبدیل کرد؟
صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد
سایت رویداد‌ ۲۴

صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد

پخش ویدئویی درباره نحوه نفوذ و ترور بارون ترامپ از شبکه سه، در شرایطی که ایران با فشارهای اقتصادی و تنش‌های خارجی دست‌وپنجه نرم می‌کند، موج تازه‌ای از انتقادها به عملکرد صداوسیما و تبعات سیاست خارجی این رسانه به راه انداخته است.
چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان

با مطرح شدن دوباره نام علی شریعتی در سخنان برخی کارشناسان از جمله حمزه رحیم صفوی و موسی غنی‌نژاد، پرسش درباره سهم اندیشه‌های او در شکل‌گیری انقلاب ۱۳۵۷ بار دیگر به یک مناقشه فکری و تاریخی تبدیل شده است؛ آیا شریعتی صرفاً یک روشنفکر اثرگذار بود یا یکی از معماران اصلی گفتمان انقلابی؟ چرا شریعتی هنوز مهم …
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| حاجی‌دلیگانی: امارات باید سال‌ها سرزمینش را بابت غرامت در اختیار ایران قرار دهد!

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| نیلوفر شادمهری: به واسطه خطای ۲ دیپلمات فرانسوی، اخراج شدم

ادعای حمله هکری ایران به نیروگاه برق انگلیس / نیروگاه 4 روز از کار افتاد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ادعای حمله هکری ایران به نیروگاه برق انگلیس / نیروگاه 4 روز از کار افتاد - مردم سالاری آنلاین

این نخستین حمله شناخته‌شده موفق سایبری در بخش انرژی بریتانیاست.
ماجرای فروش ۷۰ میلیون بشکه نفت پس از امضای تفاهم نامه چیست؟
سایت عصرایران

ماجرای فروش ۷۰ میلیون بشکه نفت پس از امضای تفاهم نامه چیست؟

آنچه اکنون مشخص است این است که ایران در یک بازه زمانی کوتاه پس از امضای تفاهم نامه موفق به انتقال حجم قابل توجهی از ذخایر نفتی شد؛ اما تعمیم آن به دوره محاصر...
سایت عصرایران

سانسور کلمات تفاهم و صلح در سخنان پزشکیان و سید حسن خمینی در خبر تلویزیون

کیهان: روایت «نداری»با واقعیات اقتصادی نمی‌خواند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

کیهان: روایت «نداری»با واقعیات اقتصادی نمی‌خواند - مردم سالاری آنلاین

همزمان با ناکامی دشمن در میدان نظامی و پناه بردن دوباره آن به ابزار تحریم، خط عقب‌نشینی و مایوس‌سازی در داخل با اسم رمز «نداری» فعال شده است.
حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات | انصاف نیوز

گزیده‌ای از گفت‌وگوی حبیب‌الله پیمان فعال سیاسی پیش و پس از انقلاب، با «ایران‌فردا» را در زیر می‌خوانید:
فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟
سایت تجارت نیوز

فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟

حملات ایران، آسیب‌پذیری پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس را آشکار کرده و واشنگتن را به بازنگری در آرایش نظامی و کاهش حضور خود در منطقه واداشته است.
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
         
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.
فرستادن پالس ضعف به دشمن !
سایت هم میهن

فرستادن پالس ضعف به دشمن !

نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست اما از سوی دیگر، توصیفی هراس‌آور از وضعیتِ حجاب و تورم و گرانی و کم‌کاری و سوءمدیریت در کشور به دست داد و آن را فرستادن پالس قوت به دشمن قلمداد کرد!
آزمون جدی یک موضع
سایت هم میهن

آزمون جدی یک موضع

اعمال اجبار از طریق تحریم، هنگامی که خارج از صلاحیت و اختیار شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شود، غیرقانونی است.
همکاری تحقیقاتی یا نفوذ اطلاعاتی؟ - همدلی
روزنامه همدلی

همکاری تحقیقاتی یا نفوذ اطلاعاتی؟ - همدلی

محسن صنیعی عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز روز یک‌شنبه ۲۵ مرداد، پس از ماه‌ها تعطیلی مجلس و در شرایطی که کشور از مشکلات عدیده اقتصادی، رنج می‌برد، مجلس دوازدهم کلیات طرحی موسوم به «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهادهای بیگانه» را با ۱۸۳ رأی در صحنِ مجلس به تصویب رساند. در [ ]
طرح «مقابله با نفوذ» در ترازوی حقوق - همدلی
روزنامه همدلی

طرح «مقابله با نفوذ» در ترازوی حقوق - همدلی

مسعد سلیتی وکیل دادگستری کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» در ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ با اکثریت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. مقابله با جاسوسی و نفوذ سازمان‌یافتهٔ بیگانه، اصلی پذیرفته‌شده در همهٔ نظام‌های حقوقی است و هر دولتی حق و تکلیف دارد …
سرمقاله همشهری/ از لامرد تا لاهه؛ پرونده جنایات آمریکا روی میز حقوق بین‌الملل | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ از لامرد تا لاهه؛ پرونده جنایات آمریکا روی میز حقوق بین‌الملل | آخرین خبر

همشهری/ «از لامرد تا لاهه؛ پرونده جنایات آمریکا روی میز حقوق بین‌الملل» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: در کنار جنایاتی که آمریکایی‌ها در جریان حمله به ایران مرتکب شدند، از شهادت فرماندهان و رهبر شهید گرفته تا حمله به مدرسه میناب و اقدام ددمنشانه علیه شه
تیترنگاری تسلیم‌طلبانه؛ روزنامه «سازندگی» در مسیر تخریب مقاومت
خبرگزاری دانشجو

تیترنگاری تسلیم‌طلبانه؛ روزنامه «سازندگی» در مسیر تخریب مقاومت

ادبیات ضعیف‌نمایانه‌ی مبتنی بر تحریف واقعیات که توسط روزنامه «سازندگی» ترسیم و ترویج می‌شود نه تنها تاب‌آوری اجتماعی ایران را کاهش خواهد داد بلکه با ارسال پا...
روزنامه دنیای اقتصاد

خبر جدید از میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از زبان فرزندانشان

فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام
سایت شهرآرانیوز

فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام

آمریکا و متحدانش طی دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند با استفاده از تحریم، محاصره اقتصادی و محدودیت در مبادلات مالی، رفتار جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند. اما مسئله اینجاست که تحریم اقتصادی برای ایران پدیده‌ای تازه نیست. 
نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر جنگ اشتراکات بسیاری در کلام هر دو دیده می شود/ آیا می‌توان این همگرایی را از «لحظه جنگ» به «دوران پس از جنگ» منتقل کرد؟
سایت اقتصادنیوز

نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر …

اقتصادنیوز: قالیباف از «هسته سخت ۹۰ میلیونی» حرف می‌زند و خاتمی از «حتی ناراضیان»؛ اما هر دو در حال توصیف یک واقعیت هستند، ایران فقط مجموعه‌ای از موافقان وضع موجود نیست. دفاع از ایران، متعلق به همه ایرانیان است؛ حتی کسانی که با بخشی ازسیاست‌ها و عملکردهای حاکمیت موافق نیستند.
حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟

هشدار‌های تازه درباره وضعیت معیشتی در حالی شدت گرفته که اختلاف بر سر روایت واقعیت اقتصادی کشور بیش از همیشه است؛ از یک سو، مقاماتی از خطر گرسنگی و فرسایش قدرت خرید می‌گویند و از سوی دیگر، جریان‌های تندرو با انکار بحران، مشکلات اقتصادی را به «جنگ روانی» نسبت می‌دهند.
معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین

نامه اخیر دیوان محاسبات کشور درباره نحوه تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، به یک مناقشه حقوقی میان منتقدان این تصمیم و مدافعان آن تبدیل شده است. رویداد۲۴ در این گزارش به نقد وارد شده به نامه دیوان محاسبات پاسخ حقوقی داده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
روزنامه اصولگرا: مجلس نشان داد در طرح نفوذ دنبال خاموش کردن صدای نخبگان است / مجلس یواشکی دارد دست ساترا و صداوسیما را در پلتفرم‌ها بازتر می‌کند
سایت تجارت نیوز

روزنامه اصولگرا: مجلس نشان داد در طرح نفوذ دنبال خاموش کردن صدای نخبگان است / مجلس یواشکی دارد دست ساترا و صداوسیما را در …

قانون جنجالی ساترا؛ همان طرح پرحاشیه‌ای که پاییز سال گذشته بر سر زبان‌ها افتاد و موجی از نگرانی‌ها را به همراه داشت، حالا چراغ خاموش دوباره در مجلس به جریان افتاده است.
صورت حساب تحریم!
سایت افکارنیوز

صورت حساب تحریم!

ترامپ با بلعیدن نفت ایران قرار بود یک التیامی به این درد اقتصاد آمریکا بدهد. اما این لقمه در گلوی او گیر کرد.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.