VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ -
26 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سبوس گیری
نان کامل
نان
وزارت بهداشت
سازمان غذا و دارو
سلامت
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ خبرگزاری ایرنا
کرمان بهترین رتبه سبوسگیری را در کشور دارد
کرمان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: درصد خاکستر استان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استانها دارد.
گندم
آرد
گندم
آرد
نان های سبوس دار
کرمان
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری تسنیم
حداکثر سبوسگیری آرد باید 5 درصد باشد - تسنیم
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حداکثر سبوسگیری آرد باید 5 درصد باشد، در حالی که هم اکنون آرد نان سنگک 6 تا 12 درصد، آرد نان لواش و تافتون 12 تا 18 درصد، آرد نان بربری 18 تا 21 درصد سبوسگیری میشود.
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ خبرگزاری ایسنا
چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تاکنون از یک واحد تولید آرد چندین مورد پایش انجام شده و مشکلی ندارد، گفت: اکنون از مجموع چهار واحد تولید آرد کامل یک واحد در استان فعال است.
سبوسگیری
آرد کامل
سبوسگیری
آرد کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت خبرفوری
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
نان لواش
نان سنگک
نان لواش
نان سنگک
آرد نانواییها
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ ؛ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن | بهترین نان برای گوارش را بشناسید
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
مواد غذایی
نان
مواد غذایی
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت ایران آنلاین
سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته میشود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوسگیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت …
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری مهر
سبوسگیری آرد با همکاری وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد سالی دو درصد کاهش پیدا میکند
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: قرار بر این شد که با همکاری وزارت بهداشت و همچنین سازمان ملی استاندارد سالی دو درصد سبوسگیری کاهش پیدا کند.
وزارت کشور
علی کشوری
وزارت کشور
علی کشوری
کمیسیون اصل نود مجلس
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت فردا نیوز
پخت نان کامل فقط در ۱۴۰ نانوایی کشور
عاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به تسنیم:براساس استانداردها باید سبوس گیری از آرد بین ۲ تا ۶ درصد باشد یعنی آردها باید بالای ۹۴ درصد سبوس داشته باشند.
نانوایی
پخت نان کامل
نانوایی
پخت نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت جوان آنلاین
فقط ۱۴۰ نانوایی نان کامل پخت میکنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید ۲ تا ۶ درصد باشد به بالای ۱۲ درصد رسیده است و تنها ۱۴۰ نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
وزارت بهداشت
نان کامل
وزارت بهداشت
پخت نان
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ خبرگزاری تسنیم
پخت نان کامل فقط در140نانوایی/سبوسگیری آرد بیش از استاندارد - تسنیم
با وجود اثبات مزایای نان سبوسدار برای سلامتی، معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید 2 تا 6 درصد باشد به بالای 12 درصد رسیده است و تنها 140 نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
تنها ۱۴۰ نانوایی از سبوس کافی برای پخت نان استفاده میکنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کمبود استفاده مناسب از سبوس در نانهای کشور خبر داد و گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده میکنند که میزان سبوسگیری کمتری دارند، در حالی که سبوسگیری زیاد در نانها سلامت مردم را تهدید میکند.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت اقتصادآنلاین
سبوسگیری از آردهای کشور باید کاهش یابد
یک کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف نان کامل و سبوسدار گفت: با توجه به شیوع رو به افزایش بیماریهای مرتبط با چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه، یک اقدام مهم مداخلهای در جهت ارتقاء سلامت مردم، کاهش درصد سبوسگیری از گندم است.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت تابناک
سلامت مردم قربانی سودجوییها!
با وجود اثبات فواید بیشمار نان سالم سبوسدار برای سلامتی، به دلیل سودجویی اکثر کارخانجات تولیدآرد در کشورمان، میزان سبوسگیری از آردهای تولیدی کشور تا ۱۱ برابر افزایش یافته و مردم از دسترسی به نان کامل، سالم و استاندارد محروم هستند.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
نان
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت مشرق
نان ناسالم در سفره ایرانیها/سلامت مردم قربانی سودجوییها!
با وجود اثبات فواید بیشمار نان سالم سبوسدار برای سلامتی، به دلیل سودجویی اکثر کارخانجات تولیدآرد در کشورمان، میزان سبوسگیری از آردهای تولیدی کشور تا ۱۱ برابر افزایش یافته است.
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان
سلامت
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ خبرگزاری تسنیم
چرا مردم ایران همچنان از نان کامل و سالم محروم هستند؟ - تسنیم
متاسفانه در حال حاضر، کارخانههای آرد بمنظور کاهش هزینهها و افزایش سود، چندین برابر حد مجاز، سبوسگیری از آردها انجام میدهند؛ این موضوع نه تنها به کیفیت نان آسیب میزند بلکه میتواند به بروز بیماریها مختلف در مصرفکنندگان نانهای سفید منجر شود.
نان کامل
نان کامل
نان کامل
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ سایت تیتر کوتاه
این نان دشمن اصلی کلیه و کبد است + فیلم
نان باگت به دلیل اینکه سبوسگیری شده و کالری بالایی دارد یکی از نانهای ناسالم است که باعث ایجاد یبوست میشود.
رژیم غذایی
کبد چرب
رژیم غذایی
کبد چرب
نان باگت
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ خبرگزاری شفقنا
وزارت بهداشت: سبوسگیری آردها باید بین 2 تا 6 درصد باشد نه 22 درصد! | خبرگزاری بین المللی شفقنا
شفقنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت تامین نان از «آرد کامل» تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماریهای غیرواگیر خواند و برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بویژه نان را تشریح کرد. به گزارش شفقنا از ایسنا، دکتر احمد اسماعیلزاده درباره اهمیت تامین نان …
آرد صنعتی
تولید نان
آرد صنعتی
تولید نان
غلات سبوس دار
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ خبرگزاری ایلنا
استاندارد اجباری ۱۰۳ برای تولید نان کامل/ هر استان یک الی ۳ کارخانه تولید آرد کامل گندم
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سالها وزارت جهاد کشاورزی به دنبال اصلاح استانداردهای آرد گندم بود، گفت: نهایتا شهریور ماه سال گذشته، کمیسیون اصل ۹۰ در راستای اصلاح استاندارد ۱۰۳ آرد و کاهش سبوسگیری و جوانه از گندم مواردی را مصوب کرد.
جهاد کشاورزی
گندم
جهاد کشاورزی
گندم
سبوس
جوانه
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ سایت سلامت نیوز
نظارت بر نانوایی ها یک متولی ثابت ندارد
هر ایرانی در سال 117 کیلو نان مصرف میکند یعنی 37 درصد بیشتر از همه کشورهای غرب آسیا، اما از آنجا که سود کارخانههای تولید آرد، در سبوسزدایی و اصطلاحاً سفید کردن گندم است، بیشترین ماده غذایی سفره ایرانی، کمترین مواد مغذی را به بدن میرساند و حالا وزارت بهداشت تصمیم گرفته این مشکل را حل کند. کارشناسان …
نان
نان
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ سایت تحلیل بازار
افزایش ۱.۵ میلیون تنی آرد با کاهش ۱۰ درصدی سبوسگیری گندم| احیای مصرف آرد و نان کامل به سلامت جامعه
مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی گفت: اگر ۱۰ درصد سبوسگیری گندم را کاهش دهیم، علاوه بر ارتقای کیفیت آرد و نان میتوان ۱.۵ میلیون تن به تولید آرد کشور اضافه کرد.
وزارت جهاد کشاورزی
سهراب سهرابی
وزارت جهاد کشاورزی
سهراب سهرابی
سبوس گندم
یارانه آرد و نان
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ روزنامه پیام ما
سبوسگیری از آردهای تولیدی کشور تا ۱۱برابر استاندارد!
نان منبع اصلی انرژی به شمار می رود و بنابراین سلامت نان تولیدی در کشور، اهمیت بسزایی در تأمین سلامتی مان دارد. نان قوت غالب مردم ایران به گزارش پیام ما به نقل از تسنیم، آمارها نشان می دهد که نان،
تغذیه
سازمان غذا و دارو
تغذیه
سازمان غذا و دارو
سلامت
غذا
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ خبرگزاری مهر
افزایش ۱.۵ میلیون تنی آرد با کاهش ۱۰ درصدی سبوسگیری گندم
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: اگر ۱۰ درصد سبوسگیری گندم را کاهش دهیم، علاوه بر ارتقای کیفیت آرد و نان میتوان ۱.۵ میلیون تن به تولید آرد کشور اضافه کرد.
آرد کامل
نان سنتی
آرد کامل
نان سنتی
سبوس
وزارت جهاد کشاورزی
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ سایت رکنا
سبوسگیری از آرد باید ۲ تا ۶ درصد باشد!/سبوسگیری از آردهای تولیدی سطح کشور تا ۱۱برابر استاندارد!
رکنا:مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به سبوسگیری ۱۸ تا ۲۲ درصدی از آردهای تولیدی در کشور گفت: این میزان سبوسگیری در حالی است که میزان استاندارد سبوسگیری از آرد باید ۲ تا ۶ درصد باشد!
نان
وزرات بهداشت ودرمان پزشکی
نان
وزرات بهداشت ودرمان پزشکی
سبوس گیری
۱۴۰۳/۰۲/۲۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
غنیسازی نان ایرانیها با ویتامین D ؛ به زودی | نان کامل باید این ویتامینها و املاح را داشته باشد | کمترین سبوسگیری مربوط به کدام نان است؟
رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه وزارت بهداشت برای تولید و توزیع نان کامل حاوی چند نوع ویتامین و املاح مورد نیاز بدن در کشور خبر داد.
ویتامین
وزارت بهداشت و درمان
ویتامین
وزارت بهداشت و درمان
سازمان غذا و داروی ایران
نان
۱۴۰۳/۰۲/۰۵
/ سایت انصاف
مافیای آرد سفید بدون سبوس با سلامت مردم چه می کند؟ / ضایعات موجود در آرد معضل بزرگیست | پایگاه خبری تحلیلی انصاف نیوز
علیرغم اثبات فواید بیشمار استفاده از نان کامل برای سلامتی جامعه، هنوز تقریباً تمام کارخانجات تولید آرد در کشورمان بهدلیل سود هنگفت سبوسگیری از آردها، اقدام به تولید آرد سفید و سبوسگیری بالا میکنند و عملاً سلامت مردم قربانی این سودجویی شده است. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نان یکی …
حذف سبوس از زندگی ایرانیان
خطرات آرد سفید
حذف سبوس از زندگی ایرانیان
خطرات آرد سفید
فواید سبوس
۱۴۰۳/۰۲/۰۲
/ سایت جوان آنلاین
«معجزه سلامتی» به نان مردم بازمیگردد
یکی از اشتباهات بشر در عصر صنعتی این است که به بهانه وجود اسید فیتیک در غلات آن را سبوسگیری و در اقدامی بدتر برای جبران عملیات تهیسازی آرد از املاح، به آرد آهن تزریق میکند.
سبوس نان
آرد کامل
سبوس نان
آرد کامل
تغذیه
۱۴۰۳/۰۱/۳۰
/ سایت برترینها
خوردن این نانها باعث فشار خون میشود!
سبوسگیری از آرد باعث شدهاست نانهایی که در ایران طبخ میشود امراضی نظیر فشار خون و دیابت را در کشور گسترش دهد.
ایران
فشار خون
ایران
فشار خون
وزن
دیابت
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
/ سایت جوان آنلاین
پختوپز امراض با مافیای آرد!
سبوسگیری از آرد باعث شدهاست نانهایی که در ایران طبخ میشود امراضی نظیر فشار خون و دیابت را در کشور گسترش دهد. سودهای میلیاردی عدهای خاص مانع از اصلاح فرآیند تولید آرد و بازگشت سلامت به جامعه ایرانی شدهاست
سلامت
نان
سلامت
نان
آرد کامل
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
/ خبرگزاری تسنیم
پشتپرده سبوسگیری از آردها/ سلامت مردم قربانی سودجوها! - تسنیم
علیرغم اثبات فواید بیشمار استفاده از نان کامل برای سلامتی جامعه، هنوز تقریباً تمام کارخانجات تولید آرد در کشورمان به دلیل سود هنگفت سبوسگیری از آردها، اقدام به تولید آرد سفید و سبوسگیری بالا میکنند و عملاً سلامت مردم قربانی این سودجویی شده است.
سازمان غذا و دارو
بهداشت و درمان
سازمان غذا و دارو
بهداشت و درمان
نان کامل
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۲/۱۲/۲۱
/ سایت فردا نیوز
غنیسازی نان با ویتامینD بهزودی
رئیس سازمان غذا و دارو با اذعان به اینکه آردهای کشور ۱۲ تا ۱۸ درصد سبوسگیری میشوند، از اجرای برنامه غنیسازی نان با ویتامین دی در آینده نزدیک خبر داد.
ویتامینD
غنیسازی نان
ویتامینD
غنیسازی نان
سبوسگیری آرد
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ سایت انتخاب
آغاز تولید نان کامل در کشور
طرح تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آغاز تولید نان کامل در کشور ؛ این نان چند درصد سبوس دارد؟
طرح تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
سلامت
نان
سلامت
نان
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ سایت تابناک
رونمایی از تولید «نان کامل»
تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد از آرد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
نان کامل
سازمان غذا و دارو
نان کامل
سازمان غذا و دارو
نان
سبوس گندم
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ خبرگزاری ایسنا
رونمایی از تولید «نان کامل» / حفظ اغلب ویتامینها و ارزش غذایی نان
تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد از آرد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
نان کامل
سازمان غذا و دارو
نان کامل
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ خبرگزاری میزان
تولید نان کامل در کشور با حضور رئیس سازمان غذا و دارو کلید خورد
تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در خوزستان آغاز شد.
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
/ خبرگزاری ایلنا
در سالهای گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته میشد
تولید نان کامل با حداکثر سبوسگیری ۵ درصد و حفظ ارزشهای غذایی آن با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
نان
سازمان غذا و دارو
نان
سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت
پزشکی
۱۴۰۲/۱۲/۰۴
/ سایت مشرق
رونمایی از اولین نان صنعتی با آرد کامل در کشور
رییس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، باعث ماندگاری ارزش های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.
سازمان غذا و دارو
افزایش قیمت نان
سازمان غذا و دارو
افزایش قیمت نان
قیمت نان
کلسیم
۱۴۰۲/۱۲/۰۴
/ خبرگزاری دانشجو
ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر ۵ درصد سبوسگیری
رییس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، باعث ماندگاری ارزشهای غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.
۱۴۰۲/۱۱/۰۹
/ خبرگزاری ایلنا
بازنگری در استاندارد ملی آرد
استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد.
استاندارد
دی ماه
استاندارد
دی ماه
سلامت
گندم
۱۴۰۲/۱۱/۰۹
/ خبرگزاری مهر
استاندارد ملی آرد تجدیدنظر شد
استاندارد ملی آرد برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم نیز بازنگری شد.
گندم
آرد نانوایی
گندم
آرد نانوایی
سازمان ملی استاندارد ایران
محصولات سلامت محور
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۹ - ۱۱:۱۹:۵۲
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ -
26 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی