به گزارش سایت یافته به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمد پیرحیاتی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی وصول شکایات متعدد مبنی بر وقوع کلاهبرداری اینترنتی، رسیدگی به این پرونده بهصورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
او افزود: متهم با بهرهگیری از شگرد «مثلثی» و قرار دادن واسطههای ناآگاه در فرآیند معامله، تلاش میکرد هویت واقعی خود را پنهان نگه دارد و مالباختگان را گمراه کند. بررسیهای تخصصی نشان داد که این فرد با سوءاستفاده از خدمات لجستیکی اسنپ و قرار دادن این مجموعه بهعنوان واسطه در دریافت و انتقال کالا یا وجه، قصد داشته است ردپای خود را از دید پلیس مخفی نگاه دارد.
رئیس پلیس فتا لرستان تصریح کرد: با انجام اقدامات فنی و رصدهای اطلاعاتی توسط کارشناسان این پلیس، هویت متهم شناسایی و وی طی یک عملیات غافلگیرانه و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.
سرهنگ پیرحیاتی با بیان اینکه در این پرونده تاکنون شش فقره کلاهبرداری به ارزش تقریبی ۱۰ میلیارد ریال کشف شده است، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
او در پایان ضمن هشدار به شهروندان تأکید کرد: در خریدهای اینترنتی، پیش از هرگونه واریز وجه، حتماً از اصالت کالا و هویت فروشنده اطمینان حاصل کنید. از پذیرش درخواستهای غیرمتعارف برای واریز وجه به حساب اشخاص ثالث یا استفاده از خدمات واسطهای مشکوک اکیداً خودداری نمایید. شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.
انتهای پیام














![[رامتین مرتضوی] نیمه گمشده اما مجازی!](/news/u/2026-08-18/ettelaat-rq5hs.jpg)

















































