سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا

خوردن فلفل قرمز در دوران بارداری


فلفل قرمز حاوی ویتامین C(دو برابر فلفل سبز)، ویتامین B6 و ویتامین A می باشد که هر سه در مقادیر متعارف برای بارداری مفید هستند.
مصرف ویتامین C در طول بارداری موجب رشد و ترمیم بافت های زن می شود و همچنین جذب آهن از غذاها را سریع تر می کند.
برهمین اساس است که اضافه کردن مقدار متعارف فلفل قرمز در برخی وعده های غذایی در طول بارداری توصیه شده است.
براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.