یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

بیماری فرزندان و اطلاع دادن به معلمان و همکلاسي‌ها


ایسنا: يک فوق تخصص روانپزشکي با تاکيد بر مسئوليت پذيري اولياي مدرسه در قبال پذيرش کودکان مصروع گفت: والدين نيز بايد بيماري اولياي مدرسه و همکلاسي هاي فرزندشان را نسبت به بيماري صرع آگاه کنند.

دکتر جواد محمودي قرايي ارائه آموزش هاي قبل از مدرسه از جمله اطلاعات مربوط به کلاس، فضاي مدرسه و سرويس به دانش آموزان مبتلا به صرع نقش مهمي در هماهنگي دانش آموز با محيط جديد دارد که در اين ميان نقش خانواده در ارائه اين اطلاعات و اولياي مدرسه در فراهم کردن شرايط انکار ناپذير است.

وي نقش معلمان و اولياي مدرسه را در قبال دانش‌آموزان مصروع حساس و با اهميت دانست و افزود: تمام معلمان و اولياي مدرسه بايد در جريان وضعيت کودکان مصروع و هم چنين داروي مصرفي آنها را بدانند تا عکس العمل مناسبي در زمان حمله داشته باشند.

دکتر قرايي به ضرورت بودن تلفن همراه در کنار دانش آموزان مصروع اشاره کرد و گفت: والدين اين کودکان بايد تلفن همراه در اختيار فرزاندان خود قرار داده تا انها بتوانند حملات و تشنج خود را گزارش دهند، علاوه بر اين مربي هاي بهداشت بايد موارد تشنج کودک در مدرسه را ثبت کنند تا به موقع به والدين کودک مصروع اطلاع دهند.

وي در خصوص شرايط دانش آموزان مصروع در سرويس مدرسه اظهار داشت: در بحث ايمني اين افراد، نقش سرويس مدرسه بسيار مهم است، بنابراين کودک مصروع در سرويس مدرسه بايد جاي خاصي داشته باشند،هم چنين هم مسئول سرويس مدرسه وهم راننده وتمام هم سرويسي هاي دانش آموز بايد ازشرايط او اگاهي کامل داشته باشند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران ادامه داد: اين بيماري ممکن است تاثيرات منفي نيز بر روي شرايط تحصيلي مبتلايان به آن داشته باشد به طوري که حملات، تشنج ها و برخي از داروها بر روي يادگيري و هم چنين افت تحصيلي آنها به شدت تاثير گذار است،بنابراين پزشکان بايد از تجويز داروهاي خواب آلودکننده و پر عارضه به دانش آموزان مصروع خود داري کنند.

دکتر قرايي نقش آموزش و پرورش را در خصوص اطلاع رساني و انگ زدايي بيماري هاي مزمن، پررنگ و مهم دانست وتصريح کرد: متاسفانه در خصوص بيماري هاي مزمن آموزش و پرورش اطلاع رساني کمي را انجام داده است تا جايي که برخي مدارس حتي از ثبت نام دنش اموزان مصروع جلوگيري مي کنند.

اين فوق تخصص روانپزشکي خاطر نشان کرد: بيشتر کودکان مصروع از حضور در جمع مدرسه امتناع مي کنند چرا که بيشتر هم کلاسي هاي آنها فکر مي کنند اين بيماري مسريست از اين رو از دانش آموزان مصروع دوري مي کنند که موجب نوعي زدگي از مدرسه در اين کودکان مي شود.