سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

مصرف کنجد در دوران بارداری


حداقل بخش هایی از این متن از طب سنتی است و نه پزشکی روز دنیا.
در سه ماهه دوم بارداری مصرف کنجد، که هم کلسیم را تامین می کند و هم امگا۳ بالایی دارد و هم روی ضریب هوشی کودک تاثیر می گذارد، توصیه شده است.
برخی از منابع نیز مصرف کنجد را با افزایش خطر سقط جنین مرتبط دانسته اند.با این حال بهتر است باتوجه به اینکه در مورد این ماده غذایی تحقیقات جامعی صورت نگرفته است، زنان باردار در مصرف کنجد در دوران بارداری اعتدال را رعایت کرده و با پزشک خود در این باره مشورت نمایند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.