پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
عوارض مصرف نمک در کودکان را میدانید
دکتر سلام: در پژوهش جدید که بر روی کودکان در ایالات متحده صورت گرفته معلوم شده است که 80 درصد کودکان نمک زیادی استفاده می کنند و این استفاده بالای نمک می تواند در طولانی سبب افزایش ریسک ابتلای آنها به فشار خون بالا و امراض قلبی عروقی شود.
محققان مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در این کشور می گویند در بچه های با سن 18-6 سال میزان نمک در غذا حتی قبل از آنکه نمکدان بر سر سفره غذا گذاشته شود 3300 میلیگرم است در حالیکه این میزان باید کمتر از 2300 میلیگرم باشد. این محققان می گویند از هر 6 بچه در یکی، فشار خون افزایش یافته است و این می تواند موجب بیماری فشار خون بالا در بزرگسالی شود و همین بالا بودن فشار خون مسبب بروز سکته قلبی و مغزی است.
این نمک بالا در غذا نه تنها به سلامت زمان حال بچه صدمه میزند بلکه موجب تغییر در ذائقه وی شده و سلامت او در آینده را هم تهدید می کند.
هم اکنون بعضی از تولید کنندگان فست فود ها در ایالات متحده شروع به پایین آوردن میزان نمک در فرآورده های غذایی خود کرده اند. محققان می گویند کم کردن نمک در غذاهایی که در مدارس در اختیار بچه ها قرار داده می شود می تواند نقش مهمی در کاهش مصرف نمک در آنها داشته باشد.
غذاهای آماده مانند پیتزا، ساندویچ، سوسیس و کالباس، ناگت، پاستا و انواع اسنک مانند چیپس و پفک مهمترین منابع ورود نمک زیاد به بدن کودکان است. حتی با وجود اینکه ممکن است بسیاری از این مواد شور نباشند ولی حاوی سدیم بالایی هستند که همان تاثیر نمک در افزایش فشار خون را دارد.
محققان مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ها در این کشور می گویند در بچه های با سن 18-6 سال میزان نمک در غذا حتی قبل از آنکه نمکدان بر سر سفره غذا گذاشته شود 3300 میلیگرم است در حالیکه این میزان باید کمتر از 2300 میلیگرم باشد. این محققان می گویند از هر 6 بچه در یکی، فشار خون افزایش یافته است و این می تواند موجب بیماری فشار خون بالا در بزرگسالی شود و همین بالا بودن فشار خون مسبب بروز سکته قلبی و مغزی است.
این نمک بالا در غذا نه تنها به سلامت زمان حال بچه صدمه میزند بلکه موجب تغییر در ذائقه وی شده و سلامت او در آینده را هم تهدید می کند.
هم اکنون بعضی از تولید کنندگان فست فود ها در ایالات متحده شروع به پایین آوردن میزان نمک در فرآورده های غذایی خود کرده اند. محققان می گویند کم کردن نمک در غذاهایی که در مدارس در اختیار بچه ها قرار داده می شود می تواند نقش مهمی در کاهش مصرف نمک در آنها داشته باشد.
غذاهای آماده مانند پیتزا، ساندویچ، سوسیس و کالباس، ناگت، پاستا و انواع اسنک مانند چیپس و پفک مهمترین منابع ورود نمک زیاد به بدن کودکان است. حتی با وجود اینکه ممکن است بسیاری از این مواد شور نباشند ولی حاوی سدیم بالایی هستند که همان تاثیر نمک در افزایش فشار خون را دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه