جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
پیشگیری از سرطان سینه با 6 ماده غذایی
در طبیعت می توان راه درمان و یا پیشگیری بسیاری از بیماری ها را یافت، حتی اگر نام این بیماری "سرطان" باشد. با داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب می توان از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد. در اینجا 6 ماده غذایی را به شما معرفی می کنیم که بدن را در مقابل سرطان سینه بیمه می کند.
1- فیبر
تحقیقات نشان می دهند که فیبرهای محلول و نا محلول در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان بسیار مؤثر هستند. به ویژه اگر روزانه 30 گرم فیبر مصرف شود، برای سلامت سینه ها و پیشگیری از سرطان سینه بسیار سودمند خواهد بود. فیبر ها به وفور در میوه ها، سبزیجات، و غلات یافت می شوند.
2- سیر
سیر از 3000 سال پیش تا کنون مصرف دارویی داشته است. سیر حاوی ترکیبی به نام سولفید آلیل است که می تواند در پیشگیری از سرطان سینه نقش مؤثری داشته باشد. سیر به طور مستقیم از متابولیسم سلول های تومور، و همچنین تولید سلول های سرطانی جلوگیری می کند، و سیستم دفاعی بدن فرد را تقویت می کند.
3- انواع توت
توت ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدان ها هستند که نقش مؤثری در پیشگیری از سرطان سینه دارند. زغال اخته، تمشک، و توت فرنگی از این نوع توت ها به شمار می روند.
4- چای سبز
چای سبز حاوی ترکیباتی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان سینه می شود. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است. به طوری که آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز 100 برابر تأثیر گذار تر از ویتامین C و 25 برابر تأثیرگذارتر از ویتامین E است. این 2 ویتامین خود از منابع سرشار آنتی اکسیدان شناخته می شوند.
5- امگا 3
بدن انسان قادر به تولید امگا 3 نیست ولی این ماده برای بدن بسیار ضروری است. به همین خاطر باید این ماده مغذی را از طریق مصرف ماهی، دانه های روغنی، و خشکبار برای بدن خود تأمین کنیم. جالب است بدانبد که امگا 6 درست نقطه مقابل امگا 3 است. یعنی هر چه بدن بیشتر امگا 6 جذب کند، کمتر امگا 3 جذب می کند. بنابراین باید مواد غذایی سرشار از امگا 6 را شناخت و مصرف آنها را کاهش داد تا بدن امگا 3 بیشتری جذب کند. امگا 3 می تواند به کاهش سلول های سرطانی کمک کند، و همچنین می تواند از التهاب هایی که موجب آسیب به بافت بدن می شود جلوگیری کند.
مواد غذایی حاوی امگا 6 عبارتند از:
روغن و تخم کتان، روغن و تخم شاه دانه، روغن هستهی انگور، تخمه های کدو تنبل، روغن کنجد، روغن گردو، پسته، تخمهی آفتابگردان (خام)، روغن زیتون و زیتون، روغن گل گاوزبان، روغن گل مغربی، روغن شاه بلوط، روغن انگور فرنگی، روغن جوانهی گندم، مرغ و غیره.
6- کلم ها
سبزیجاتی مانند خانواده کلم ها سرشار از سولفورافان است که ترکیبی محافظ بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. سولفورافان ها با از بین بردن سلول های سرطانی مانع از عود کردن سرطان می شوند. سولفورافان با ایجاد تغییرات ژنی در بدن مانع از رشد تومورهای سرطانی میشود. کلم بروکلی، گل کلم، و کلم پیچ همگی حاوی سولفورافان هستند.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
1- فیبر
تحقیقات نشان می دهند که فیبرهای محلول و نا محلول در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان بسیار مؤثر هستند. به ویژه اگر روزانه 30 گرم فیبر مصرف شود، برای سلامت سینه ها و پیشگیری از سرطان سینه بسیار سودمند خواهد بود. فیبر ها به وفور در میوه ها، سبزیجات، و غلات یافت می شوند.
2- سیر
سیر از 3000 سال پیش تا کنون مصرف دارویی داشته است. سیر حاوی ترکیبی به نام سولفید آلیل است که می تواند در پیشگیری از سرطان سینه نقش مؤثری داشته باشد. سیر به طور مستقیم از متابولیسم سلول های تومور، و همچنین تولید سلول های سرطانی جلوگیری می کند، و سیستم دفاعی بدن فرد را تقویت می کند.
3- انواع توت
توت ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدان ها هستند که نقش مؤثری در پیشگیری از سرطان سینه دارند. زغال اخته، تمشک، و توت فرنگی از این نوع توت ها به شمار می روند.
4- چای سبز
چای سبز حاوی ترکیباتی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان سینه می شود. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است. به طوری که آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز 100 برابر تأثیر گذار تر از ویتامین C و 25 برابر تأثیرگذارتر از ویتامین E است. این 2 ویتامین خود از منابع سرشار آنتی اکسیدان شناخته می شوند.
5- امگا 3
بدن انسان قادر به تولید امگا 3 نیست ولی این ماده برای بدن بسیار ضروری است. به همین خاطر باید این ماده مغذی را از طریق مصرف ماهی، دانه های روغنی، و خشکبار برای بدن خود تأمین کنیم. جالب است بدانبد که امگا 6 درست نقطه مقابل امگا 3 است. یعنی هر چه بدن بیشتر امگا 6 جذب کند، کمتر امگا 3 جذب می کند. بنابراین باید مواد غذایی سرشار از امگا 6 را شناخت و مصرف آنها را کاهش داد تا بدن امگا 3 بیشتری جذب کند. امگا 3 می تواند به کاهش سلول های سرطانی کمک کند، و همچنین می تواند از التهاب هایی که موجب آسیب به بافت بدن می شود جلوگیری کند.
مواد غذایی حاوی امگا 6 عبارتند از:
روغن و تخم کتان، روغن و تخم شاه دانه، روغن هستهی انگور، تخمه های کدو تنبل، روغن کنجد، روغن گردو، پسته، تخمهی آفتابگردان (خام)، روغن زیتون و زیتون، روغن گل گاوزبان، روغن گل مغربی، روغن شاه بلوط، روغن انگور فرنگی، روغن جوانهی گندم، مرغ و غیره.
6- کلم ها
سبزیجاتی مانند خانواده کلم ها سرشار از سولفورافان است که ترکیبی محافظ بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. سولفورافان ها با از بین بردن سلول های سرطانی مانع از عود کردن سرطان می شوند. سولفورافان با ایجاد تغییرات ژنی در بدن مانع از رشد تومورهای سرطانی میشود. کلم بروکلی، گل کلم، و کلم پیچ همگی حاوی سولفورافان هستند.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست