جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
روغن پالم، چه فایده ای دارد؟
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت: به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغنهای سرخکردنی از پالم استفاده میشود.
شهریار دبیریان گفت: ایجاد تشویش در جامعه مبنی بر وجود روغن پالم در شیر عامل کاهش سرانه مصرف این محصول شده است که باید راهکارهای جدی در این خصوص اتخاذ شود، چراکه موضوع روغن پالم موجب شده فروشندگان شیرهای فلهای، دایره سوءاستفاده خود را گستردهتر کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سرانه مصرف لبنیات در کشور یک سوم سرانه مصرف در جهان است، افزود: تشویش اذهان عمومی در این راستا موجب شیرهراسی مردم و کاهش سرانه مصرف شیر میشود.
دبیریان با اشاره به روغن پالم و تاثیرات ترویج این موضوع در جامعه افزود: برخی از کارخانهها که برندهای معروفی نبودند تخلف کردند که بهترین کار در آن زمان برخورد قاطع با این کارخانهها بود؛ نه این که موضوع پخش و موجب تشویش اذهان عمومی شوند.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه در همه جای دنیا از روغن پالم استفاده میشود، گفت: در سرخکردن غذاها باید از روغن های مقاوم در مقابل گرما استفاده شود، به همین دلیل در روغنهای سرخکردنی معمولا از پالم استفاده میشود و دلیل آن نیز زیاد بودن اسیدهای چرب اشباع و مقاوم بودن در برابر حرارت است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اگر روغن، حرارت سرخ کردن را تحمل نکند سرطانزا میشود، افزود: این امر تنها مخصوص روغنهای سرخ کردنی است.
دبیریان با اشاره به فواید روغن پالم گفت: از مزایای استفاده از این روغن در صنعت غذا، فقدان اسید چرب ترانس آن است.
به گفته رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت، یکی از معایب روغن پالم وجود اسید چرب اشباع شده بالای آن است و این در حالی است که اسید چرب ترانس آن صفر است و اثر اسیدهای چرب ترانس در ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی هفت برابر بیشتر از اسید چرب اشباع است.
وی با بیان اینکه مصرف نان در ایران شش برابر جهان است، افزود: باتوجه به این موضوع، باید در نظر گرفته شود که کیفیت نان بیشتر از هر کالای دیگری مهم است.
دبیریان با بیان اینکه باید توجه پزشکان نسبت به صنعت غذا افزایش یابد، گفت: با توجه به اینکه مردم با اعتماد کامل به توصیههای پزشکی توجه میکنند، لازم است فرهنگسازی مصرف مواد غذایی ابتدا در گروه پزشکی انجام و سپس به کل جامعه تعمیم داده شود.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه باید تعامل انجمنهای پزشکی با صنایع غذایی افزایش یابد، افزود: این امر باعث میشود پزشکان با شناخت بیشتر در مورد صنایع غذایی اظهارنظر کنند.
وی پیدایش پاستوریزاسیون را مربوط به حدود 100سال پیش عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه از سالهای قبل در کشور پاستوریزاسیون بهوجود آمده است، باید نسبت به این امر توجه و اهتمام بیشتری شود.
شهریار دبیریان گفت: ایجاد تشویش در جامعه مبنی بر وجود روغن پالم در شیر عامل کاهش سرانه مصرف این محصول شده است که باید راهکارهای جدی در این خصوص اتخاذ شود، چراکه موضوع روغن پالم موجب شده فروشندگان شیرهای فلهای، دایره سوءاستفاده خود را گستردهتر کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سرانه مصرف لبنیات در کشور یک سوم سرانه مصرف در جهان است، افزود: تشویش اذهان عمومی در این راستا موجب شیرهراسی مردم و کاهش سرانه مصرف شیر میشود.
دبیریان با اشاره به روغن پالم و تاثیرات ترویج این موضوع در جامعه افزود: برخی از کارخانهها که برندهای معروفی نبودند تخلف کردند که بهترین کار در آن زمان برخورد قاطع با این کارخانهها بود؛ نه این که موضوع پخش و موجب تشویش اذهان عمومی شوند.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه در همه جای دنیا از روغن پالم استفاده میشود، گفت: در سرخکردن غذاها باید از روغن های مقاوم در مقابل گرما استفاده شود، به همین دلیل در روغنهای سرخکردنی معمولا از پالم استفاده میشود و دلیل آن نیز زیاد بودن اسیدهای چرب اشباع و مقاوم بودن در برابر حرارت است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اگر روغن، حرارت سرخ کردن را تحمل نکند سرطانزا میشود، افزود: این امر تنها مخصوص روغنهای سرخ کردنی است.
دبیریان با اشاره به فواید روغن پالم گفت: از مزایای استفاده از این روغن در صنعت غذا، فقدان اسید چرب ترانس آن است.
به گفته رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت، یکی از معایب روغن پالم وجود اسید چرب اشباع شده بالای آن است و این در حالی است که اسید چرب ترانس آن صفر است و اثر اسیدهای چرب ترانس در ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی هفت برابر بیشتر از اسید چرب اشباع است.
وی با بیان اینکه مصرف نان در ایران شش برابر جهان است، افزود: باتوجه به این موضوع، باید در نظر گرفته شود که کیفیت نان بیشتر از هر کالای دیگری مهم است.
دبیریان با بیان اینکه باید توجه پزشکان نسبت به صنعت غذا افزایش یابد، گفت: با توجه به اینکه مردم با اعتماد کامل به توصیههای پزشکی توجه میکنند، لازم است فرهنگسازی مصرف مواد غذایی ابتدا در گروه پزشکی انجام و سپس به کل جامعه تعمیم داده شود.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه باید تعامل انجمنهای پزشکی با صنایع غذایی افزایش یابد، افزود: این امر باعث میشود پزشکان با شناخت بیشتر در مورد صنایع غذایی اظهارنظر کنند.
وی پیدایش پاستوریزاسیون را مربوط به حدود 100سال پیش عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه از سالهای قبل در کشور پاستوریزاسیون بهوجود آمده است، باید نسبت به این امر توجه و اهتمام بیشتری شود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست