یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا
غذای کمکی، پوره برنج قهوه ای و گشنيز
پوره برنج قهوهای و گشنيز، مناسب 6 تا 9 ماه
همه مواد بهجز برنج و ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
مواد لازم پوره برنج قهوهای و گشنيز:
سینه مرغ یك نصفه
آب 125 میلی لیتر
پیاز 1 عدد كوچك
سیر 1 حبه
برگ گشنیز 2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته 2 قاشق سوپخوری
همه مواد بهجز برنج و ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
مواد لازم پوره برنج قهوهای و گشنيز:
سینه مرغ یك نصفه
آب 125 میلی لیتر
پیاز 1 عدد كوچك
سیر 1 حبه
برگ گشنیز 2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته 2 قاشق سوپخوری
برنج قهوهای پخته 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره برنج قهوهای و گشنيز:
همه مواد به جز برنج و ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. آنگاه ذرت و برنجی که از قبل پخته بودید را بیفزائید و پس از 5 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
مواد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و اگر غلیظ بود قدری آب مرغ به آن بیفزائید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست