یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

غذای کمکی، پوره برنج قهوه ای و گشنيز


پوره برنج قهوه‌ای و گشنيز، مناسب  6 تا 9 ماه
همه مواد به‌جز برنج و ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
مواد لازم پوره برنج قهوه‌ای و گشنيز:
سینه مرغ                   یك نصفه
آب                             125 میلی لیتر
پیاز                            1 عدد كوچك
سیر                           1 حبه
برگ گشنیز                  2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته                    2 قاشق سوپخوری
برنج قهوه‌ای پخته          2 قاشق سوپخوری
 
روش تهیه پوره برنج قهوه‌ای و گشنيز:
همه مواد به‌ جز برنج و ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. آن‌گاه ذرت و برنجی که از قبل پخته بودید را بیفزائید و پس از 5 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
مواد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و اگر غلیظ بود قدری آب مرغ به آن بیفزائید.