سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ساندویچ سالمون و آووکادو با نان ترکی


مواد لازم برای ساندویچ سالمون و آووکادو با نان ترکی
 
سالمون دودی :100 گرم
پیاز قرمز  :یک عدد
گوجه فرنگی :یک عدد
نان ترکی پیده :½ عدد
آووکادو :½ عدد
سیر خرد شده :یک حبه
روغن زیتون :2 قاشق چای خوری
آبلیمو ترش :2 قاشق چای خوری
کاهو  :به مقدار لازم برای سرو
نمک :به مقدار لازم
فلفل سیاه :به مقدار لازم
 
 
 

طرز تهیه ساندویچ سالمون و آووکادو با نان ترکی
 
 
طرز تهیه ساندویچ سالمون و آووکادو با نان ترکی
 
نان پیده را آماده کنید.
گوجه فرنگی و آوکادو را نازک ببرید و سالمون دودی را ریز خرد کنید.
پیاز را به برش های نازک ببرید.
آبلیمو، روغن زیتون، سیر خرد شده، نمک و فلفل را در ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید.
کاهو، گوجه فرنگی و آووکادو را روی نان بگذارید.
سالمون دودی و برش های پیاز قرمز را قرار دهید و روی آن مقداری از سس بریزید.
نان دیگر را روی آنها قرار دهید و ساندویچ را حلقه ای و یا به 4 قسمت برش بزنید.
در صورتی که نان پیده را قبل از آماده کردن ساندویچ گرم کنید این غذا طعم بهتری خواهد داشت. 
 
نکته
می توانید بجای نان پیده از نان بربری برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید.
 
 

طرز تهیه ساندویچ سالمون و آووکادو با نان ترکی
 
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ سالمون و آووکادو

ساندویچ سالمون و آووکادو جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
ساندویچ سالمون و آووکادو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساندویچ سالمون و آووکادو با نان ترکی