شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
چاي زنجبيلی با عسل و ليمو
کدبانو: اين چاي خوشمزه براي سرماخوردگي و گلو درد بسيار مفيد مي باشد.
![چاي زنجبيلی با عسل و ليمو](/web/imgs/12/62/inkcp1.jpeg)
چه موادی لازم داریم؟
زنجبيل تازه / قطعه اي به اندازه 2.5 سانتيمتر
آب / 6 فنجان
پوست رنده شده ليمو ترش / يک عدد
عسل / يک سوم فنجان
آب ليموي تازه / آب يک عدد ليمو
چاي / مقداري
چطوری درست کنیم؟
زنجبيل را پوست گرفته و خرد کنيد.
آب را در يک کتري بجوشانيد و زنجبيل خرد شده، رنده پوست ليمو و عسل را در آن بريزيد تا با هم بجوشند.
سپس آب ليموي تازه را به آب جوش اضافه کنيد و آن را در يک قوري بريزيد.
بسته به اينکه چاي غليظ و يا رقيق دوست داريد، چاي کيسه اي و يا مقداري چاي خشک را در قوري بريزيد و صبر کنيد تا دم بکشد.
چاي را از صافي عبور دهيد تا برگ هاي چاي و خرده هاي زنجبيل گرفته شوند.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ظریف مجلس شورای اسلامی برجام
تهران پشه آئدس هواشناسی سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما سلامت شهر تهران
واردات خودرو خودرو برق دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت دلار مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون فضای مجازی سریال محرم عاشورا سینمای ایران کربلا امام حسین (ع) امام حسین سینما موسیقی فیلم
فناوری اختلال جهانی
رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال تراکتور علی علیپور علیرضا بیرانوند
فیلترینگ ناسا فیلترشکن هوش مصنوعی سیاره زهره امنیت سایبری ویندوز سامسونگ گوگل تبلیغات موبایل عیسی زارع پور
افسردگی کاهش وزن بارداری سلامت روان