چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
چاي زنجبيلی با عسل و ليمو
کدبانو: اين چاي خوشمزه براي سرماخوردگي و گلو درد بسيار مفيد مي باشد.
چه موادی لازم داریم؟
زنجبيل تازه / قطعه اي به اندازه 2.5 سانتيمتر
آب / 6 فنجان
پوست رنده شده ليمو ترش / يک عدد
عسل / يک سوم فنجان
آب ليموي تازه / آب يک عدد ليمو
چاي / مقداري
چطوری درست کنیم؟
زنجبيل را پوست گرفته و خرد کنيد.
آب را در يک کتري بجوشانيد و زنجبيل خرد شده، رنده پوست ليمو و عسل را در آن بريزيد تا با هم بجوشند.
سپس آب ليموي تازه را به آب جوش اضافه کنيد و آن را در يک قوري بريزيد.
بسته به اينکه چاي غليظ و يا رقيق دوست داريد، چاي کيسه اي و يا مقداري چاي خشک را در قوري بريزيد و صبر کنيد تا دم بکشد.
چاي را از صافي عبور دهيد تا برگ هاي چاي و خرده هاي زنجبيل گرفته شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست