پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

سالاد پنیر و ژامبون، یک کاسه هیجان انگیز برای بچه ها!


نی نی بان: سالاد کاسه‌ای پنیر و ژامبون، سالادی خوشمزه و خاص است که سفره شما را زیباتر خواهد کرد. برای تهیه آن به روش زیر عمل کنید.

 


سالاد پنیر و ژامبون، یک کاسه هیجان انگیز برای بچه ها!

 

 زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت و 30 دقیقه

تعداد: 6 نفر

 

مواد لازم برای سالاد:

·   1 بسته (225 گرم) نخود فرنگی شیرین

·    2 فنجان ژامبون خرد شده و پخته شده

·    1 فنجان پنیر چدار خرد شده

·    ¾  فنجان سس مایونز یا سس سالاد

·        1 ½ قاشق چای خوری خردل

 

مواد لازم برای تهیه کاسه:

·   2/3 فنجان آب

·   ¼ فنجان کره یا مارگارین

·   1 فنجان پودر کیک آماده

·    4 عدد تخم مرغ


1.  نخود فرنگی‌ها را بپزید. آنها را در کاسه‌ای بزرگ با بقیه مواد مخلوط کنید. روی‌ آن را بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

2.  فر را در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. کف و کناره‌های ظرفتان را روغن بزنید.

3.  در ماهی تابه‌ای آب و کره را بجوشانید. بیسکویت‌های خرد شده را یکباره به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و آن را حدود 1 دقیقه و 30 ثانیه هم بزنید تا حباب کند. سپس آن را از روی گاز بردارید. تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید تا نرم شود. آن را ته ظرف بریزید.

4.  بدون سرپوش حدود 30 تا 35 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید تا پف کند و سطح آن خشک شود. 30 دقیقه صبر کنید تا سرد شود و قبل از سرو کردن سالاد را درون آن بریزید و از طعم آن لذت ببرید.