سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خوراک مرغ با جو پرک و فوت و فن های سرآشپز


شهرزاد:همیشه قرار نیست به بچه‌ها سوپ , آش معمول را بدهید، این غذاهای ممکن است جذابیت خود را از دست بدهند و بچه‌ها دیگر به خوردن آن‌ها علاقه نشان ندهند. این بار می‌توانید خوراک مرغ با جو پرک را درست کنید که از با آن‌که غذای آبکی است ولی از آش غلیظ‌‌تر است.


خوراک مرغ با جو پرک و فوت و فن های سرآشپز

مواد لازم :

سینه مرغ: یک عدد

گشنیز خرد شده: دو لیوان

جعفری خرد شده: نصف لیوان

جو پرک: 2 لیوان

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

پیاز متوسط: یک عدد

زرد چوبه: یک قاشق چای خوری 

نمک: 2 قاشق چای خوری

برنج: 100 گرم

 

روش تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را خیلی ریز خرد کرده و با مقداری کره تفت می‌دهیم. مرغ را ریز خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم خوب سرخ می‌کنیم. به مواد زرد چوبه، نمک و فلفل اضافه می‌کنیم تا مزه‌دار شوند. برنج را از قبل خیس می‌کنیم و به همراه یک و نیم لیتر آب به مرغ اضافه می‌کنیم. وقتی کمی پختند جو پرک و سبزی‌ها را به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم تا مواد حدود یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. این خوراک باید از آش کمی غلیظتر باشد.

 

کربوهیدرات‌هایی که معمولا سر سفره ماست، برنج و گندم است. به بدن بچه‌ها هم بیشتر از دو ماده غذایی می‌رسد. اما می‌شود هر از گاهی در این برنامه غذایی تنوع ایجاد کرد و به وسیله این کار مواد مفید دیگری را هم به بدن بچه‌ها رساند. در این غذا به جای برنج یا گندم از جو استفاده شده که غذایی بسیار مقوی و در عین حال ملین است.