شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

تغذیه نوپا، طرز تهیه ساندویچ


ساندویچ ماهی و سبزی شور، مناسب 2-3 سال
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای 6-8 نفر
كنسرو ماهی تن      1 قوطی 250 گرمی
پیازچه خرد كرده       3 ساقه
خیارشور رنده كرده    7-8 عدد
كلم شور                 100 گرم
سس مایونز             200 گرم
نان باگت فرانسوی برش خورده  1عدد
 
روش تهیه ساندویچ ماهی و سبزی شور
ماهی تن، پیازچه، خیارشور، كلم شور و سس مایونز را با هم تركیب كنید و در دستگاه غذاساز پوره كنید. پوره را روی تكه‌های نان باگت بمالید و بعد آنها را در بشقاب مناسبی بچینید.
نكته:
در این دستور می‌توانید از انواع سبزی به صورت شور استفاده كنید.