دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

سفر با هواپیما همراه نوزاد (3)


نی نی بان، مستانه تابش: سومین مطلب از بسته سفر با نوزاد، به شما می گوید که در سفرهای هوایی باید به چه نکاتی در خصوص سلامت نوزادان توجه کنید.

سفر با هواپیما همراه نوزاد (3)


سفر هوایی با وجود نوزادی که همراهتان است کمی ترسناک به نظر می رسد و باعث شده استرس داشته باشید؟ در مورد خطرات سفر هوایی برای نوزادان زیاد شنیده اید و نمی خواهید با انجام چنین سفری سلامت نوزاد خود را به خطر بیندازید؟ در ادامه مطلب می توانید همه نکات مربوط به این سفر را به صورت یک جا بخوانید.
مؤدب باشید
قطعا نوزادان نمی توانند بابت گریه های طولانی یا سر و صدا و مشکلاتی که ممکن است برای دیگر مسافران ایجاد کنند، عذرخواهی کنند، اما شما می توانید! پس لطفاً اگر نوزادی همراه دارید به جای گرفتن قیافه بی تفاوت پیشاپیش از مسافران صندلی بغلی یا جلویی که ممکن است گریه های کودک شما آنها را از خواب بیدار کرده یا آرامش شان را به هم بزند عذر خواهی کنید. این کار قطعاً باعث می شود که آنها همراهی بیشتری با شما داشته باشند و خودتان هم کمتر استرس خواهید داشت.
موقع گرفتن بلیط بگویید که نوزادی همراه دارید
وقتی می خواهید بلیط رزرو کنید به شرکت هواپیمایی مورد نظر یا آژانس مسافرتی تان اطلاع دهید که نوزادی همراه دارید. این مسئله هم روی پول بلیط تأثیر خواهد داشت و هم در اغلب پروازهای خارجی وجود نوزاد باعث می شود صندلی به شما داده شود که در نقطه امن تری از هواپیما قرار دارد و مسیر سایر مسافران را نیز مسدود نمی کند. سعی کنید تا آنجا که می توانید به نک هواپیما نزدیک تر باشید چون سر و صدا در قسمت انتهایی هواپیما بیشتر از باقی نقاط آن است. در ضمن بهتر است صندلی هایی را که در کنار راهرو ها قرار دارند انتخاب کنید تا راحت تر بتوانید برای تعویض پوشک و شست و شوی نوزاد به دستشویی بروید و خیلی مزاحم سایر مسافرها نشوید.
 
بهترین زمان برای سفر هوایی با نوزاد
در حالی که قوانین شرکت های هواپیمایی معمولا اجازه می دهد که نوزادان یک هفته بعد از تولد سوار هواپیما شوند اما اغلب متخصصان یک تا یک ماه و نیمگی را برای سفر هوایی مناسب می دانند به خصوص اگر سفر بین دو کشور یا بین دو قاره و طولانی باشد.
 
مراقبت از گوش میانی نوزاد موقع سفر هوایی
یکی از مهم ترین نکاتی که موقع سفر هوایی با نوزاد باید به خاطر داشته باشید، مراقبت از گوش میانی او در مقابل تغییرات فشار هوا در هنگام بلند شدن و فرود هواپیماست. در این وضعیت تغییر فشار باعث می شود که فشار مضاعفی به گوش میانی نوزاد وارد شود بنابراین همانطور که به بزرگترها توصیه می شود موقع فرود یا بلند شدن از زمین آدامس بجوند، بهتر است در این دو وضعیت سینه مادر یا یک شیشه شیر یا حتی پستانک داخل دهان نوزاد باشد تا عمل مکیدن جلوی وارد شدن فشار اضافی به گوش را بگیرد.
 
صندلی نوزاد فراموش نشود
اگر شرایط مالی تان اجازه می دهد برای نوزاد یک صندلی جداگانه بگیرید و صندلی مخصوص او را با خودتان بیاورید تا بتوانید با خیال راحت فرزندتان را توی آن قرار داده و در تمام طول مسیر او را در آغوش نداشته باشید. درست است که در آغوش گرفتن نوزاد باعث می شود افراد کمتری به او دست بزنند یا بخواهند بغلش کنند و به این ترتیب از بیمار شدنش جلوگیری می شود، اما خطر افتادن و ضربه زدن نوزاد را نیز در طول سفر نباید نادیده گرفت. یادتان باشد پهنای صندلی نوزادتان نباید بیش از 40 سانتی متر باشد تا روی صندلی هواپیما قابل جا گذاری باشد.
اگر می خواهید درباره سفر با نوزادان بیشتر بدانید، ادامه مطالب این بسته را در این صفحه ببینید.