دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
درمان کمبود آهن در کودکان
ایسنا: یک متخصص تغذیه با بیان اینکه آلرژیهای غذایی از علل کمبود آهن در کودکان است، گفت: نیاز روزانه آهن نوجوانان در سن بلوغ 500 میلی گرم است، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C، خصوصا مواد غذایی غنی با منبع حیوانی مانند گوشت مرغ، جگر گوسفند و گوساله، گوشت قرمز و تخم مرغ موجب افزایش جذب آهن میشود.
دکتر سید علی کشاورز با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان در سنین رشد نیاز بیشتری به مصرف مواد غذایی حاوی آهن دارند، گفت: مصرف زیاد آهن در بعضی از کودکان از علل مهم کمبود آهن در آنها است.
وی در ادامه با بیان اینکه آلرژیهای غذایی از علل کمبود آهن در کودکان است، گفت: نیاز روزانه آهن نوجوانان در سن بلوغ 500 میلی گرم است، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین ث، خصوصا مواد غذایی غنی با منبع حیوانی مانند گوشت مرغ، جگر گوسفند و گوساله، گوشت قرمز و تخم مرغ موجب افزایش جذب آهن می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهبود رژیم غذایی کودک را مهمترین راه پیشگیری و درمان کمبود آهن دانست و افزود: حبوبات، کشمش، کلم، انواع آلو و سبزیهایی با برگ سبز تیره نیز از منابع گیاهی غنی از آهن هستند.
دکتر کشاورز با تاکید بر اینکه مصرف برخی از مواد غذایی در سنین بلوغ اهمیت بیشتری در پیشگیری از کمبود آهن دارند، گفت: تخم مرغ، گوشت، ماهی، مرغ، بوقلمون، انواع لوبیای خشک، روغ بادام، پسته و انواع مغزها، نخود، عدس و شیره چغندر حاوی مواد بالایی از آهن هستند که مصرف روزانه آنها در سنین بلوغ اهمیت زیادی برای تامین آهن مورد نیاز بدن دارد.
دکتر سید علی کشاورز با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان در سنین رشد نیاز بیشتری به مصرف مواد غذایی حاوی آهن دارند، گفت: مصرف زیاد آهن در بعضی از کودکان از علل مهم کمبود آهن در آنها است.
وی در ادامه با بیان اینکه آلرژیهای غذایی از علل کمبود آهن در کودکان است، گفت: نیاز روزانه آهن نوجوانان در سن بلوغ 500 میلی گرم است، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین ث، خصوصا مواد غذایی غنی با منبع حیوانی مانند گوشت مرغ، جگر گوسفند و گوساله، گوشت قرمز و تخم مرغ موجب افزایش جذب آهن می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهبود رژیم غذایی کودک را مهمترین راه پیشگیری و درمان کمبود آهن دانست و افزود: حبوبات، کشمش، کلم، انواع آلو و سبزیهایی با برگ سبز تیره نیز از منابع گیاهی غنی از آهن هستند.
دکتر کشاورز با تاکید بر اینکه مصرف برخی از مواد غذایی در سنین بلوغ اهمیت بیشتری در پیشگیری از کمبود آهن دارند، گفت: تخم مرغ، گوشت، ماهی، مرغ، بوقلمون، انواع لوبیای خشک، روغ بادام، پسته و انواع مغزها، نخود، عدس و شیره چغندر حاوی مواد بالایی از آهن هستند که مصرف روزانه آنها در سنین بلوغ اهمیت زیادی برای تامین آهن مورد نیاز بدن دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست