سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
بهترین جایگزین نمک، شکر و چربی
شاید اغراق نباشد اگر نام فراوردههایی مثل نمک، شکر و چربی را سم بدن بگذاریم، چراکه به اذعان قریب به اتفاق کارشناسان تغذیه، این مواد از عوامل اصلی بروز بیماریهای غیرواگیر به شمار میروند، درحالی که جایگزینهای مناسبی میتوان برای آنها در نظر گرفت.
یک کارشناس نظارتبر مواد غذایی با بیان اینکه برای کاهش مصرف نمک و بهبود غذا بهتر است به جای آن از سبزیهای تازه و معطر مانند ترخون و شوید، سیر، لیموترش،آب نارنج، آویشن و ... استفاده شود، گفت: »همچنین برای کاهش مصرف شکر بهتر است در میانوعدهها میوههای تازه یا بیسکویتهای سبوسدار به جای کیکها و شیرینیهای تر که پرچرب و شیرین هستند، مصرف شود. دکتر محمد کاظمزاده بهترین راهکار کاهش مصرف چربی را جایگزینی لبنیات کمچرب به جای لبنیات پرچرب معرفی و تصریح کرد: «مصرف پنیر کمچرب به جای پنیر خامهای و غذاهای آبپز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردنیها از دیگر راههای کاهش مصرف چربی است.»
وی ادامه داد: «توصیه میشود مصرف مواد غذایی شور مانند آجیل شور، انواع فراوردههای غلات حجیم شده (پفک)، چوب شور، چیپس، خیار شور و انواع سبزیجات شور مانند کلم شور و ماهی دودی، همچنین مصرف نوشابههای گازدار، آبمیوههای صنعتی و غذاهای آماده به دلیل وجود روغن و نمک زیاد کم شود.»
کاظمزاده ضمن توصیه به افراد درخصوص استفاده از گوشتهای کمچرب به جای گوشتهای پرچرب و حذف پوست مرغ و چربیهای گوشت قرمز، خاطرنشان کرد: «مردم باید روغن مواد غذایی سرخ شده را با قراردادن در صافی و کمی فشار ماده غذایی و یا قرار دادن روی یک دستمال تمیز از آنها جدا کنند.»
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
یک کارشناس نظارتبر مواد غذایی با بیان اینکه برای کاهش مصرف نمک و بهبود غذا بهتر است به جای آن از سبزیهای تازه و معطر مانند ترخون و شوید، سیر، لیموترش،آب نارنج، آویشن و ... استفاده شود، گفت: »همچنین برای کاهش مصرف شکر بهتر است در میانوعدهها میوههای تازه یا بیسکویتهای سبوسدار به جای کیکها و شیرینیهای تر که پرچرب و شیرین هستند، مصرف شود. دکتر محمد کاظمزاده بهترین راهکار کاهش مصرف چربی را جایگزینی لبنیات کمچرب به جای لبنیات پرچرب معرفی و تصریح کرد: «مصرف پنیر کمچرب به جای پنیر خامهای و غذاهای آبپز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردنیها از دیگر راههای کاهش مصرف چربی است.»
وی ادامه داد: «توصیه میشود مصرف مواد غذایی شور مانند آجیل شور، انواع فراوردههای غلات حجیم شده (پفک)، چوب شور، چیپس، خیار شور و انواع سبزیجات شور مانند کلم شور و ماهی دودی، همچنین مصرف نوشابههای گازدار، آبمیوههای صنعتی و غذاهای آماده به دلیل وجود روغن و نمک زیاد کم شود.»
کاظمزاده ضمن توصیه به افراد درخصوص استفاده از گوشتهای کمچرب به جای گوشتهای پرچرب و حذف پوست مرغ و چربیهای گوشت قرمز، خاطرنشان کرد: «مردم باید روغن مواد غذایی سرخ شده را با قراردادن در صافی و کمی فشار ماده غذایی و یا قرار دادن روی یک دستمال تمیز از آنها جدا کنند.»
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور تهران آیت الله رئیسی هواشناسی شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار یارانه بورس یارانه نقدی خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور سریال پایتخت داریوش ارجمند تلویزیون سینمای ایران لیلا حاتمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی منچسترسیتی تراکتور
هوش مصنوعی تبلیغات مایکروسافت سامسونگ اپل موبایل ناسا نمایشگاه ایران هلث اینترنت فناوری
رژیم غذایی بارندگی آلزایمر طول عمر افسردگی استرس کاهش وزن مغز انسان