شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا
بهترین جایگزین نمک، شکر و چربی
شاید اغراق نباشد اگر نام فراوردههایی مثل نمک، شکر و چربی را سم بدن بگذاریم، چراکه به اذعان قریب به اتفاق کارشناسان تغذیه، این مواد از عوامل اصلی بروز بیماریهای غیرواگیر به شمار میروند، درحالی که جایگزینهای مناسبی میتوان برای آنها در نظر گرفت.
یک کارشناس نظارتبر مواد غذایی با بیان اینکه برای کاهش مصرف نمک و بهبود غذا بهتر است به جای آن از سبزیهای تازه و معطر مانند ترخون و شوید، سیر، لیموترش،آب نارنج، آویشن و ... استفاده شود، گفت: »همچنین برای کاهش مصرف شکر بهتر است در میانوعدهها میوههای تازه یا بیسکویتهای سبوسدار به جای کیکها و شیرینیهای تر که پرچرب و شیرین هستند، مصرف شود. دکتر محمد کاظمزاده بهترین راهکار کاهش مصرف چربی را جایگزینی لبنیات کمچرب به جای لبنیات پرچرب معرفی و تصریح کرد: «مصرف پنیر کمچرب به جای پنیر خامهای و غذاهای آبپز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردنیها از دیگر راههای کاهش مصرف چربی است.»
وی ادامه داد: «توصیه میشود مصرف مواد غذایی شور مانند آجیل شور، انواع فراوردههای غلات حجیم شده (پفک)، چوب شور، چیپس، خیار شور و انواع سبزیجات شور مانند کلم شور و ماهی دودی، همچنین مصرف نوشابههای گازدار، آبمیوههای صنعتی و غذاهای آماده به دلیل وجود روغن و نمک زیاد کم شود.»
کاظمزاده ضمن توصیه به افراد درخصوص استفاده از گوشتهای کمچرب به جای گوشتهای پرچرب و حذف پوست مرغ و چربیهای گوشت قرمز، خاطرنشان کرد: «مردم باید روغن مواد غذایی سرخ شده را با قراردادن در صافی و کمی فشار ماده غذایی و یا قرار دادن روی یک دستمال تمیز از آنها جدا کنند.»
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
یک کارشناس نظارتبر مواد غذایی با بیان اینکه برای کاهش مصرف نمک و بهبود غذا بهتر است به جای آن از سبزیهای تازه و معطر مانند ترخون و شوید، سیر، لیموترش،آب نارنج، آویشن و ... استفاده شود، گفت: »همچنین برای کاهش مصرف شکر بهتر است در میانوعدهها میوههای تازه یا بیسکویتهای سبوسدار به جای کیکها و شیرینیهای تر که پرچرب و شیرین هستند، مصرف شود. دکتر محمد کاظمزاده بهترین راهکار کاهش مصرف چربی را جایگزینی لبنیات کمچرب به جای لبنیات پرچرب معرفی و تصریح کرد: «مصرف پنیر کمچرب به جای پنیر خامهای و غذاهای آبپز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردنیها از دیگر راههای کاهش مصرف چربی است.»
وی ادامه داد: «توصیه میشود مصرف مواد غذایی شور مانند آجیل شور، انواع فراوردههای غلات حجیم شده (پفک)، چوب شور، چیپس، خیار شور و انواع سبزیجات شور مانند کلم شور و ماهی دودی، همچنین مصرف نوشابههای گازدار، آبمیوههای صنعتی و غذاهای آماده به دلیل وجود روغن و نمک زیاد کم شود.»
کاظمزاده ضمن توصیه به افراد درخصوص استفاده از گوشتهای کمچرب به جای گوشتهای پرچرب و حذف پوست مرغ و چربیهای گوشت قرمز، خاطرنشان کرد: «مردم باید روغن مواد غذایی سرخ شده را با قراردادن در صافی و کمی فشار ماده غذایی و یا قرار دادن روی یک دستمال تمیز از آنها جدا کنند.»
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست